LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povezivanje studenata

Otvorene prijave za 8. simpozij studenata kemičara: SiSK

Studenti kemije na Simpoziju mogu razmijeniti iskustva, ideje i razmišljanja, ali i upoznati kolege sa sličnim interesima.

Studenti kemije na Simpoziju mogu razmijeniti iskustva, ideje i razmišljanja, ali i upoznati kolege sa sličnim interesima.

Simpozij studenata kemičara ove se godine održava po osmi put, a organizira ga 18 mladih osoba podijeljenih u četiri tima. Osim studenata, na događaj su pozvani i predavači, profesori, doktori, docenti, magistri te inženjeri kemije. 
 

Vođeni geslom prethodnih sedam izdanja, „studenti za studente“, organizatori žele povezati studente kemije s njihovim kolegama koji se bave istraživačkim radom, potaknuti ih na dijeljenje iskustava te im pružiti široku paletu znanja i mogućnosti u području čiste i primijenjene kemije. – stoji na službenoj stranici događaja.


Simpozij će se održati 21. listopada 2023. godine na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno.

Više detalja pronađite na poveznici.
 

Povijest Simpozija


Prvi se simpozij održao davne 2014. godine u organizaciji nekoliko studenata kemije, a pod vodstvom Studentske sekcije Hrvatskog kemijskog društva. 
 

Potreba za organizacijom ovog znanstvenog skupa javila se zbog sve većeg uključivanja studenata kemije u istraživački rad, a cilj samog projekta bio je razmjena iskustava, razmišljanja te idejama. – stoji na stranici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA