LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodička izobrazba

Otvorene prijave na program osposobljavanja za izvođenje nastave; može se pohađati i online

Završetkom Programa stječe se ukupno 55 ECTS bodova iz područja pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkih kompetencija potrebnih za nastavni rad u osnovnim, srednjim školama i fakultetima.

Završetkom Programa stječe se ukupno 55 ECTS bodova iz područja pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkih kompetencija potrebnih za nastavni rad u osnovnim, srednjim školama i fakultetima.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Osijeku organizira prvi upisni rok Programa pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke izobrazbe (PPDMI) u akademskoj godini 2021/2022. Namijenjen je stručnjacima nenastavničkih profila koji se osposobljavaju za izvođenje nastave u osnovnim i srednjim školama te fakultetima.

Prijave su započele 1. svibnja, a završavaju 27. kolovoza 2021. godine, odnosno do popunjenja upisne kvote. Zainteresirani pristupnici mogu se prijaviti i upisati u tom roku preko upisne mrežne aplikacije.
 

Program mogu upisati pristupnici koji su završili poslijediplomski sveučilišni studij, dodiplomski sveučilišni, diplomski sveučilišni ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni nenastavnički studij, preddiplomski sveučilišni ili stručni studij (i stekli minimalno 180 ECTS bodova) te koji su završili gimnaziju.

Nastava počinje 4. rujna 2021, a raspored će biti objavljen na mrežnoj stranici PPDM izobrazbe. 
Pri upisu polaznici mogu odabrati žele li nastavu pratiti uživo na Filozofskom fakultetu u Osijeku ili online.

Završetkom Programa stječu ukupno 55 ECTS bodova iz područja pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkih kompetencija potrebnih za nastavni rad u osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi te na fakultetu koji je utemeljen na sveučilišnom Pravilniku o provedbi postupka izbora/reizbora u zvanja i na odgovarajuća radna mjesta.

 

 

FOTO: UNSPLASH