LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povezivanje s poslodavcima

Otvorene prijave na Career Speed Dating za studente

Career Speed Dating na jednom mjestu okuplja poduzeća u potrazi za praktikantima i zaposlenicima te studente koji traže posao ili praksu.

Career Speed Dating na jednom mjestu okuplja poduzeća u potrazi za praktikantima i zaposlenicima te studente koji traže posao ili praksu.

Ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga otvorilo je prijave za studente. Šesti po redu Career Speed Dating održat će se 9. prosinca 2021. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Organizatori su događaja Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT.

Prijave studenata za sudjelovanje na događaju traju od 2. do 19. studenog 2021., a moguće je prijaviti se na poveznici.

Career Speed Dating događaj je koji na jednom mjestu okuplja poduzeća u potrazi za praktikantima i zaposlenicima te studente koji traže posao ili praksu. Predstavnici poduzeća i studenti u sklopu Career Speed Datinga imaju priliku međusobno se upoznati kroz 8-minutne razgovore za posao. Ove godine sudjelovat će 54 poduzeća koja će potom biti podijeljena u 9 skupina prema industrijama u kojima djeluju, a studenti pri prijavi na događaj imaju mogućnost odabrati skupinu s kojom će voditi razgovore. Osim što prijava na Career Speed Dating studentima otvara mogućnost za dobivanje prakse ili posla, na ovaj način imaju i priliku unaprijediti vještine vođenja razgovora za posao te pobliže upoznati poduzeća s područja rada koja ih zanimaju – objašnjavaju organizatori. 

Prijave za studente na ovogodišnji Career Speed Dating traju do 19. studenog. Događaj će biti organiziran uz poštivanje u tom trenutku važećih epidemioloških mjera, a za više informacija o Career Speed Datingu, posjetite internetsku ili Facebook stranicu događaja.

FOTO: ESTUDENT