LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studij u inozemstvu

Otvorena prilika za diplomski studij u Kini – za studente s radnim iskustvom

Prijave za stipendijski program „YES CHINA”, za pohađanje jednog od sedam kineskih sveučilišta, zaprimaju se do 15. svibnja 2020. godine.

Prijave za stipendijski program „YES CHINA”, za pohađanje jednog od sedam kineskih sveučilišta, zaprimaju se do 15. svibnja 2020. godine.

U tijeku je natječaj za stipendije Vlade Narodne Republike Kine u sklopu stipendijskoga programa YES CHINA za diplomski studij u akademskoj godini 2020/2021. Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s Veleposlanstvom Narodne Republike Kine pozivaju sve zainteresirane da pošalju svoje prijave. 

Agencija za mobilnost i programe EU objavila natječaj za „freemover” stipendije


Stipendije su u trajanju od jedne akademske godine, a pravo prijave imaju diplomirani kandidati (minimalno BA), s najmanje tri godine odgovarajućeg radnog iskustva, rođeni nakon 1. rujna 1975. godine. One se dodjeljuju za pohađanje jednog od sedam kineskih sveučilišta u sklopu programa Scholarship for Youth of Excellence Scheme of China – Master Program (YES CHINA).

Raspisan je natječaj za upis 30 studenata na studij Kaznenog prava, provjerite uvjete


Rok je za prijavu 15. svibnja, a detalje slanja prijave i potrebne dokumentacije možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY