LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karijerne prilike

Otvorena je baza životopisa za Job Fair Meetup

Ulaz za druženje s 40 tehnoloških poduzeća na Job Fair Meetupu osigurava se popunjavanjem baze životopisa.

Ulaz za druženje s 40 tehnoloških poduzeća na Job Fair Meetupu osigurava se popunjavanjem baze životopisa.

Karijerne prilike, koje će ponuditi čak 40 vrhunskih poduzeća, moći će se uloviti na Job Fair Meetupu koji se organizira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i u Klubu studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine. Studenti će moći saznati kako razviti karijeru u Hrvatskoj, umrežiti se s nekim od najuspješnijih poduzeća, razmijeniti znanja i iskustava o aktualnim temama i problemima iz svijeta tehnologija te steći nove vještine sudjelujući na tematskim talkovima, zanimljivim radionicama i uzbudljivim panel-raspravama.

Klik, klik, karijera!

Kao i dosadašnjih godina na poznatom sajmu poslova Job Fair, studenti i ove godine na Job Fair Meetupu mogu na službenoj internetskoj stranici ispuniti bazu životopisa i tako na svoju e-adresu dobiti QR-kod koji će im služiti kao ulaznica. Prilikom dolaska, svaki student mora imati svoj važeći QR-kod koji će se očitati na ulazu u KSET ili radionicu na FER-u.

Ulaznica, ali i posjetnica!

QR-kod koji studenti dobiju na svoje e-adrese moći će se iskoristiti i kao posjetnica. Naime, poslodavci nakon upoznavanja mogu pozvati studenta na intervju ili ostati u kontaktu zbog čega je važno imati posjetnicu. S druge strane, poduzeća će imati aplikaciju pomoću koje će moći skenirati QR-kodove studenata kako bi ih jednostavnije kasnije pronašli u bazi životopisa. Na taj je način moguće istaknuti se među ostalim životopisima u bazi.

Rezervirajte svoje mjesto!

Zbog trenutno važećih epidemioloških mjera te ograničenja broja osoba u zatvorenim prostorima, uz ispunjavanje baze životopisa, zainteresirani za određeni talk, radionicu ili panel-raspravu trebaju se prijaviti preko studentskog panela unutar Job Fair Meetup stranice koristeći podatke s Job Fair stranice kako bi rezervirali svoje mjesto na željenom sadržaju i kasnijem networkingu. U slučaju viška slobodnih mjesta, bit će im omogućen pristup sadržaju na koji su došli ako su ispunili bazu životopisa i pripremili svoj QR-kod. U slučaju da netko ne uspije rezervirati svoje mjesto niti na jednom od sadržaja, svejedno može poslati svoj životopis u bazu jer će i dalje biti vidljiv i dostupan svim poduzećima koja sudjeluju.

Job Fair Meetup održat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema preporukama.

Događaj organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET). Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicuFacebook stranicuInstagram profil.

FOTO: PIXABAY