LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mobilnost studenata

Otvoren treći krug natječaja za mobilnost u svrhu studija u sklopu programa Erasmus+

Splitski studenti imaju priliku prijaviti se na Erasmus+ program za ljetni semestar akademske godine 2020/2021.

Splitski studenti imaju priliku prijaviti se na Erasmus+ program za ljetni semestar akademske godine 2020/2021.

Za studente Sveučilišta u Splitu objavljen je 3. krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija u ljetnom semestru akademske godine 2020/2021.

Sudjelovati mogu svi studenti Sveučilišta u Splitu koji su u trenutku odlaska u akademskoj godini 2020/2021. upisani u najmanje drugu godinu preddiplomskog, integriranog ili stručnog studija, prvu godinu diplomskog studija ili prvu godinu poslijediplomskog studija. Također, šansu imaju i izvanredni studenti pod uvjetom za da vrijeme trajanja Erasmus programa redovno pohađaju studij.

Potrebno se prijaviti online na obrascu i priložiti životopis na engleskom jeziku, prijepis dosadašnjih ocjena i ostvarenih ECTS-bodova, motivacijsko pismo na engleskom jeziku koje je vlastoručno potpisano, dokaz o znanju stranog jezika, dodatne potvrde koje se ocjenjuju prema dodatnim kriterijima sastavnice, izjavu uz prijavu za dodatnu potporu za studente u nepovoljnom položaju, prijavnu dokumentaciju za dodatnu potporu za studente u nepovoljnom položaju, izjavu o članovima zajedničkog kućanstva te privolu za objavu/slanje podataka.

Prijave su otvorene do 14. rujna 2020, a detalje natječaja možete pronaći na linku.

FOTO: UNSPLASH