LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Online" učenje

Otvoren splitski Područni ured Visoke škole Zrinski

Prvo visoko učilište u Hrvatskoj koje ima odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za izvođenje studijskih programa kroz "online" sustav sada ima svoj Područni ured u Splitu.

Prvo visoko učilište u Hrvatskoj koje ima odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za izvođenje studijskih programa kroz "online" sustav sada ima svoj Područni ured u Splitu.

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski otvorila je 9. svibnja 2017. godine Područni ured u Splitu na adresi Ruđera Bošković 21. Na svečanom otvaranju uzvanike je pozdravio predsjednik Uprave Obrazovne grupe Zrinski g. Vitomir Tafra, dekan dr. sc. Ivica Katavić te Predsjednik saborskog Odbora za obrazovanje i znanost g. Andro Krstulović Opara.

Škola pruža studentima redovni, izvanredni i Online preddiplomski stručni studij sa smjerovima Ekonomija poduzetništva i Poslovno upravljanje – globalna logistika u trajanju od tri godine te specijalistički diplomski studij sa smjerovima Management malih i srednjih poduzeća te Projektni menadžment u trajanju od dvije godine U skladu s navedenim objavljen je i službeni natječaj za upise u akademsku godinu 2017/2018.

Riječ je o prvom visokom učilištu u Hrvatskoj koje ima odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za izvođenje studijskih programa kroz online sustav. Neopterećeni rasporedom predavanja studenti nastavu mogu pratiti u vrijeme i na mjestu koje im najviše odgovara. Potrebno im je samo računalo te internet veza. Primarno je namijenjeno svima:

  • koji imaju ograničene obrazovne resurse (vrijeme i financijska sredstva),
  • koji žele studijske programe koji nisu dostupni u njihovoj životnoj sredini,
  • koji žele pristup materijalima i nastavnicima 24 sata, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini,
  • koji žele uz redovno zaposlenje nastaviti obrazovanje uz rad,
  • onima koji zbog obiteljskih obveza ne mogu pohađati i pratiti uobičajeni način studija

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba osnovana je 2008. godine te djeluje kao članica Obrazovne grupe Zrinski – zajednice ustanova s 20-godišnjom tradicijom učenja za poduzetništvo.

FOTO: PINTEREST