LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata”

Na studij se mogu upisati studenti sa završenim četverogodišnjim dodiplomskim studijem ili magisterijem, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna. Rok je za prijavu 1. listopada.

Na studij se mogu upisati studenti sa završenim četverogodišnjim dodiplomskim studijem ili magisterijem, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna. Rok je za prijavu 1. listopada.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Priprema i provedba EU projekata u akademskoj godini 2018/2019. Studij u partnerstvu provode Pravni, Ekonomski, Građevinski i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te Institut za razvoj i međunarodne odnose iz Zagreba. Nakon završenog studija, student će steći naziv sveučilišni specijalist/-ica za EU projekte. Studij traje dva semestra čime se stječe 60 ECTS bodova, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna, uz moguće plaćanje u ratama.

Uvjeti za upis na studij su sljedeći:

  • diploma sveučilišnoga četverogodišnjeg dodiplomskog studija ili diploma magistra struke
  • aktivno znanje engleskoga jezika
  • ispunjen prijavni obrazac
  • životopis s opisom stručne i znanstvene aktivnosti te listom radova, ako postoji
  • ovjerena preslika diplome ili rješenja o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije za studente koji su studirali u inozemstvu
  • motivacijsko pismo i preslika osobne iskaznice za studente s potpomognutih područja Republike Hrvatske koji žele primati stipendiju.

Rok je za prijavu 1. listopada, a ista se, uz potrebnu dokumentaciju, šalje na adresu: Sveučilište u Zagrebu – Pravni fakultet (s naznakom za: PDSS Priprema i provedba EU projekata), Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb. Za dodatne su informacije dostupni kontakt telefon 01/4895803 te e-mail adresa: kpizeta@pravo.hr.

FOTO: PIXABAY