LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

Otvoren natječaj za upis na doktorski studij „Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju”

Studij je osmišljen kako bi odgovorio na potrebe suvremenog poslovnog svijeta koji je sve više usmjeren prema digitalnim tehnologijama i međunarodnom poslovanju.

Studij je osmišljen kako bi odgovorio na potrebe suvremenog poslovnog svijeta koji je sve više usmjeren prema digitalnim tehnologijama i međunarodnom poslovanju.

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, objavio je natječaj za upis pete generacije studenata na združeni doktorski studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju za akademsku godinu 2024./2025.

Nositelj tog prestižnog studija je Sveučilište u Dubrovniku, dok su izvođači samog programa Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
 

Struktura i trajanje studija


Zagrebački fakultet raspisao natječaj za dodjelu stipendija, prijave treba poslati unutar osam dana


Doktorski studij traje tri godine, odnosno šest semestara, tijekom kojih studenti imaju priliku usavršavati se kroz razne module koji obuhvaćaju ključna područja poslovne ekonomije. Među ponuđenim su modulima digitalno poslovanje, međunarodno poslovanje, marketing, turizam i menadžment. Ta raznovrsnost omogućuje studentima stjecanje specifičnih znanja i vještina potrebnih za vođenje i razvoj poslovanja u digitalnom okruženju.
 

Akademski stupanj


Završetkom studija, studenti stječu akademski stupanj doktora znanosti iz područja društvenih znanosti, što im otvara vrata za daljnju akademsku karijeru, kao i za visoke pozicije u poslovnom sektoru. Taj stupanj potvrda je njihove stručnosti i sposobnosti da se nose s izazovima koje donosi digitalizacija poslovnih procesa.

Još razmišljaš gdje studirati? Donosimo 10 razloga zašto studirati na Sveučilištu u Dubrovniku


 

Upisna mjesta i prijava


Ukupan broj upisnih mjesta na ovom doktorskom studiju ograničen je na 15, što osigurava kvalitetnu i individualiziranu podršku svakom studentu tijekom studija. Svi uvjeti natječaja, kao i detaljne informacije o upisima, dostupni su na službenoj web-stranici Sveučilišta u Dubrovniku na sljedećoj poveznici.

Studenti iz devet zemalja unaprijedili znanje u analizi podataka i održivim rješenjima u Dubrovniku


Ne propustite priliku da postanete dio pete generacije studenata na ovom inovativnom i perspektivnom doktorskom studiju te da unaprijedite svoje znanje i karijeru u dinamičnom svijetu digitalne poslovne ekonomije.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU
FOTO: CANVA PRO/MELPOMENEM, ILUSTRACIJA