LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Otvoren natječaj za tajnika na Sveučilištu u Puli, ovo su uvjeti

Natječaj otvara priliku za zapošljavanje jedne osobe na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz obvezni probni rad u trajanju od šest mjeseci.

Natječaj otvara priliku za zapošljavanje jedne osobe na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz obvezni probni rad u trajanju od šest mjeseci.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je natječaj za radno mjesto tajnika sveučilišta. Taj natječaj otvara priliku za zapošljavanje jedne osobe na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz obvezni probni rad u trajanju od šest mjeseci.

Tajnik sveučilišta koordinira radom Rektorata, koordinira rad ustrojenih jedinica Rektorata, brine i sudjeluje u pripremi općih akata, strateških planova i projekata sveučilišta i sastavnica, vodi pregovore s drugim visokim učilištima u zemlji i inozemstvu o međusobnim odnosima izvan nastavnog i znanstvenog rada po ovlasti rektora, priprema i organizira poslove oko ustrojavanja sastavnica i ustrojbenih jedinica sveučilišta, sudjeluje u izradi i provedbi strateških planova sveučilišta i planova razvoja djelatnosti sveučilišta, brine o provedbi poslovnih procesa. 

Prilika za studente: posao u laboratoriju Zavoda za biokemijsko inženjerstvo



Uvjeti za prijavu su završen sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij prava, najmanje četiri godine radnog iskustva na određenim poslovima, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje rada na računalu (Office 365 i Teams). Poželjno je radno iskustvo u sustavu znanosti i visokog obrazovanja.

Posao dana: sudjelujte u istraživanjima neinvazivne registracije pacijenta za robotsku neurokirurgiju


Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će pozvani na pisano testiranje, preko elektroničke pošte, koristeći adrese navedene u prijavnoj dokumentaciji. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave natječaja. Natječaj je objavljem 10. srpnja 2024. godine, te se nalazi na sljedećoj poveznici. Pisano testiranje održat će se 22. srpnja, a motivacijski razgovor i intervju 24. srpnja 2024. godine.

Prijave s prilozima podnose se tajništvu Rektorata na adresu Sveučilište Jurja Dobrile u Puli,  Zagrebačka ulica 30, 52100 Pula, s naznakom Za natječaj, uz navođenje naziva radnog mjesta te se šalje na e-mail adresu pisarnica@unipu.hr. Obavijest o ishodu natječajnog postupka biti će objavljena na mrežnim stranicama sveučilišta.

Sudjeluj u izradi loga za majice i dresove za ovogodišnji STEM Games!



 

IZVOR: SVEUČILIŠTE U PULI
FOTO: FREEPIK, ILUSTRACIJA