LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stručna praksa u inozemstvu

Otvoren natječaj za sve studente tehničkih i prirodnih znanosti

Studenti tehničkih i prirodnih znanosti imaju priliku biti dio praktičnog učenja svoje struke u inozemstvu.

Studenti tehničkih i prirodnih znanosti imaju priliku biti dio praktičnog učenja svoje struke u inozemstvu.

Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu otvoren je od 20. listopada do 20. studenog 2014. godine, a cilj praktičnog školovanja jest pružiti studentima tehničkih znanosti relevantna znanja potrebna za njihovu struku te na taj način od njih napraviti dobro kvalificirane pripravnike za sve potencijalne tvrtke.

Praksa obuhvaća učenje kroz praktičan trening, ali i omogućava svim sudionicima profesionalni razvoj i bolju socijalizaciju.

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti tehničkih i prirodnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, a glavni kriteriji su da prijavljeni nisu napunili 30 godina te da su ili upisali treću, odnosno višu godinu studija, ili da su ostvarili 105 ECTS bodova na preddiplomskom studiju. 

Osim osnovnih informacija i kopije prijepisa ocjena svih položenih kolegija, potrebno je priložiti i kopiju uplatnice u iznosu od 75 kuna te dokaz o znanju stranog jezika (ocjena s fakulteta ili certifikat o znanju stranog jezika). 

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na službenoj stranici Lokalnog odbora Zagreba, a sve informacije i novosti mogu pronaći i pratiti na Facebook stranici odbora.

FOTO: IAESTE