LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti nagrađuju poduzeća

Otvoren natječaj za studentsku nagradu Zlatni indeks

Zlatni indeks je prilika da poduzeća pokažu svoje društveno odgovorno poslovanje široj javnosti, promoviraju svoj rad kroz medije, izgrade pozitivan imidž i privuku kvalitetne studente u svoja poduzeća.

Zlatni indeks je prilika da poduzeća pokažu svoje društveno odgovorno poslovanje široj javnosti, promoviraju svoj rad kroz medije, izgrade pozitivan imidž i privuku kvalitetne studente u svoja poduzeća.

Službeno je otvoren natječaj za jedinstvenu nagradu Zlatni indeks koja će se uručiti poduzećima za doprinos kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Zlatni indeks je prilika da poduzeća pokažu svoje društveno odgovorno poslovanje široj javnosti, promoviraju svoj rad kroz medije, izgrade pozitivan imidž i privuku kvalitetne studente u svoja poduzeća.

Studenti će nagraditi velika, srednja i mala poduzeća koja posluju u Hrvatskoj. Kako bi nagrade bile što pravednije dodijeljene, svaka kategorija ima dva dobitnika, jedno malo ili srednje poduzeće te jedno veliko poduzeće.

Prijave za Zlatni indeks otvorene su do 10. veljače 2017.. Prijaviti se mogu sva poduzeća i institucije koje su svojim radom sudjelovale u podizanju kvalitete studentskog standarda na području Republike Hrvatske u 2016. godini. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

1. Stručne prakse

2. Stipendije

3. Ulaganje u studentske udruge i projekte

4. Stručna potpora i organiziranje projekata

5. Najbolji imidž

Proglašenje dobitnika i dodjela nagrada odvija se na završnoj svečanoj ceremoniji 21. ožujka na kojoj svi ostali sudionici dobivaju priznanje „Prijatelji studenata“.

Za prijavu je potrebno ispuniti formular s osnovnim kontakt podacima poduzeća na službenoj web stranici natjecanja te poslati dokumentaciju na službenu e-mail adresu projekta ili preporučeno na adresu: Trg J. F. Kennedyja 6, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu s naznakom “eSTUDENT - Prijava za nagradu Zlatni indeks 2016”. Prijava poduzeća će se smatrati potpunom nakon isporučene potrebne dokumentacije i uplate kotizacije.

Prijavite svoje poduzeće za Zlatni indeks i predstavite se javnosti kao institucija koja ulaže u prosperitet i boljitak hrvatske budućnosti i razvoja – studente.