LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interdisciplinarni studij

Otvoren natječaj za poslijediplomski studij Priprema i provedba EU projekata, dodijelit će se i stipendija

U tijeku su prijave za upis dvosemestralnog interdiscipliniranog studija Priprema i provedba EU projekata. Raspisan je i natječaj za dodjelu jedne stipendije polazniku/-ici s potpomognutih područja RH.

U tijeku su prijave za upis dvosemestralnog interdiscipliniranog studija Priprema i provedba EU projekata. Raspisan je i natječaj za dodjelu jedne stipendije polazniku/-ici s potpomognutih područja RH.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis sveučilišnog interdisciplinarnog studija Priprema i provedba EU projekata za akademsku godinu 2021/2022. Tijekom dva semestra, koliko traje, polaznici stječu 60 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni specijalist za EU projekte.

Studij, čiji je voditelj prof. dr. sc. Gojko Bežovan, u sklopu Sveučilišta u Zagrebu od 2015. izvode Pravni, Ekonomski, Građevinski i Agronomski fakultet u suradnji s Institutom za razvoj i međunarodne odnose. Budućim zaposlenicima gospodarskog sektora, tijela državne vlasti, javnih poduzeća i jedinica lokalne i regionalne samouprave pruža organiziran program holističkog i integriranog pristupa daljnjem ekonomskom razvoju kako bi to znanje primijenili za provedbu projekata i planiranja strategija financiranih sredstvima Europske unije. Znanjem o instituciji Europske unije i svih elemenata razvojnog okvira budući sveučilišni specijalisti za EU projekte, navode sa Sveučilišta, doprinijet će u rješavanju problema, realizaciji projekata, boljoj umreženosti i suradnji te konačno boljim napretkom.

Pravo na upis imaju svi kandidati koji su ostvarili diplomu sveučilišnog četverogodišnjeg dodiplomskog studija ili diplomu magistra struke te oni koji raspolažu znanjem engleskog jezika. Rok za prijavu je 1. srpnja 2021, a uz prijavu treba priložiti: ispunjen obrazac za prijavu koji se nalazi ovdje, ovjerenu presliku diplome/rješenja o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije, životopis s opisom stručne i znanstvene aktivnosti te popisom radova (ako ih ima) i poslati na kpizeta@pravo.hr.

Školarina poslijediplomskog studija iznosi 26 000 kuna. Ove se godine raspisuje natječaj za dodjelu jedne stipendije osobi s potpomognutih područja RH. Uz prijavu za stipendije dužni su priložiti presliku osobne iskaznice i motivacijsko pismo.

Sva se dokumentacija šalje na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet (s naznakom za: PDSS Priprema i provedba EU projekata), Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb. 

FOTO: STUDENTSKI.HR