LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Do 4. svibnja zaprimaju se individualni ili timski znanstveni i umjetnički radovi od kojih će najkvalitetniji biti nagrađeni Rektorovom nagradom.

Do 4. svibnja zaprimaju se individualni ili timski znanstveni i umjetnički radovi od kojih će najkvalitetniji biti nagrađeni Rektorovom nagradom.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2017/18. Pravo na prijavu imaju svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Radove je moguće prijaviti najkasnije do 4. svibnja u 16 sati na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu, a u obzir dolaze individualni ili timski znanstveni i umjetnički rad. Istom se studentu Nagrada može dodijeliti isključivo jedanput, a istovremeno ona kao prestižna nagrada itekako može odigrati važnu ulogu u studentskom životopisu.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se 4. srpnja 2018. na Sveučilištu u Zagrebu. Također, za vrijeme dodjele bit će organizirana i izložba radova dobitnika Rektorove nagrade. Na mrežnim stranicama Sveučilišta objavit će se sažeci nagrađenih radova, a cjeloviti će radovi biti objavljeni u posebnoj sveučilišnoj publikaciji.

Ostale informacije, kao i uvjete natječaja, možete saznati u samom tekstu Natječaja. Sadržaj Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade možete pročitati na poveznici.

FOTO: IVAN PERKOV / STUDENTSKI.HR