LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uz mogućnost prakse u renomiranoj kompaniji

Otvoren je natječaj za stipendije za studente tehničkih znanosti, i to iz ovih općina

Prijave su otvorene za one koji studiraju elektrotehniku, strojarstvo, rudarstvo i srodna zanimanja.

Prijave su otvorene za one koji studiraju elektrotehniku, strojarstvo, rudarstvo i srodna zanimanja.

Prijave su u tijeku za jednu od najatraktivnijih stipendija u Hrvatskoj, namijenjenu studentima i učenicima tehničkih usmjerenja iz specifičnih regija. Dijeli se 10 stipendija vodeće svjetske kompanije za proizvodnju građevinskih materijala, Cemex, koja ne nudi samo financijsku podršku nego i mnoge druge vrijedne prilike, uključujući stručnu praksu, mogućnost izrade završnih radova, pa čak i potencijalno zapošljavanje nakon završetka školovanja.

Zaklada FER Alumni isplatila prve stipendije: podrška studentima za svijetlu budućnost


Mjesečna stipendija za učenike u iznosu od 150 eura neto, odnosno za studente u iznosu od 200 eura neto u trajanju od 10 mjeseci, što im omogućuje stabilniju financijsku potporu tijekom školovanja. Osim toga, stipendisti imaju mogućnost obavljanja stručne prakse u renomiranoj kompaniji, kao i pisanje završnih radova pod mentorstvom stručnjaka.

Stipendije i sufinanciranje prijevoza: Varaždinska županija pruža podršku učenicima i studentima


Pravo na sudjelovanje u tom programu imaju učenici i studenti s prebivalištem u općinama Solin, Kaštela ili Klis, a prijave su otvorene za one koji studiraju elektrotehniku, strojarstvo, rudarstvo i srodna zanimanja.

Zagrebačko sveučilište dodjeljuje stipendije u različitim kategorijama u iznosu od 1800 eura po studentu


Rok za prijavu je 10. studenoga 2024. godine, a potrebni dokumenti uključuju životopis, motivacijsko pismo i dokaz o upisu te se šalju na stipendije@cemex.com. Sve detalje i upute možete pronaći na službenoj stranici.

IZVOR: STIPENDIJE.INFO
FOTO: CANVA PRO / BALLUN, ILUSTRACIJA