LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

Otvara se još zagrebačkih menzi, uvodi se Wi-Fi, ali i jedan specijalitet

Tijekom sastanka predstavnika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i Studentskog centra u Zagrebu postignuto je nekoliko dogovora koji će studentima biti od značajne koristi.

Tijekom sastanka predstavnika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i Studentskog centra u Zagrebu postignuto je nekoliko dogovora koji će studentima biti od značajne koristi.

Predstavnici Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu na sastanku s ravnateljem Studentskog centra Mirkom Bošnjakom te Mariom Županom, savjetnikom ravnatelja za studentska pitanja, postigli su dogovor o radu studentskih restorana. Naime, sigurno će se produljiti radno vrijeme jedne menze te će se uskoro otvoriti još dvije.

Zaključci su sljedeći:
  • Keffa na EFZG-u od ponedjeljka produljuje radno vrijeme do 17:00
  • menza na TTF-u kreće s radom od ponedjeljka od 8:00 do 15:00
  • menza na FFZG-u trebala bi krenuti s radom od ponedjeljka, ali nekad od idućeg tjedna sigurno.
Moguće je da će i menza na Borongaju raditi produljeno – do 16 sati.

K tome, dogovoreno je da će za mjesec dana studenti na Lašćini imati uspostavljen bežični internet, kao i studenti 5. paviljona u Studentskom domu Stjepan Radić.

Još je jedna zanimljiva informacija – studenti će u svim menzama moći piti cijeđeni sok od naranče po cijeni od 1,50 kn za 2 dcl, što je zapravo novitet koji je prije nekoliko mjeseci bio uveden u brzi restoran na Savskoj 25. 

– Još vas jednom molimo da budete naše oči i uši na terenu. Nakon što nam se nekoliko ljudi javilo i nakon što je iskazana potreba za večerom na istoku grada, SZZG je sa Studentskim centrom ekspresno reagirao i omogućio večeru na Lašćini do 20:00. Uvidjevši kako zapad grada nema otvorenu menzu, također se reagiralo te se otvara menza na TTF-u od ponedjeljka. – poručio je Zbor.

FOTO: UNSPLASH