LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
digitalna „vrata u prošlost"

Otputujte u prošlost Zagreba uz Zagreb Time Travel - prvu digitalnu interaktivnu turu na tabletima!

Pomoću tableta ćete oživjeti povijesne događaje, upoznati legendarne zagrebačke ličnosti te pratiti ispreplitanje prošlih i sadašnjih trenutaka grada.

Pomoću tableta ćete oživjeti povijesne događaje, upoznati legendarne zagrebačke ličnosti te pratiti ispreplitanje prošlih i sadašnjih trenutaka grada.

Dragi studenti i brucoši, naši budući putnici kroz vrijeme, da li ste spremni za nezaboravnu avanturu kroz prošlost i sadašnjost Zagreba? Zagreb Time Travel je ovdje da vam pruži upravo to – interaktivno, edukativno i zabavno istraživanje grada uz pomoć „Vremeplova” u obliku tableta!

Izlet kreće s Manduševca, gdje vas dočekuju ljubazni vodiči i opremaju tabletima koji vas vode na jedinstveno putovanje kroz vrijeme. Ali to nisu obični tableti – oni postaju vaša digitalna vrata u prošlost! Kroz njih ćete oživjeti povijesne događaje, upoznati legendarne zagrebačke ličnosti i pratiti ispreplitanje prošlih i sadašnjih trenutaka grada. Također, imat ćete priliku rješavati edukativne kvizove, skupljati bodove i zabilježiti kreativne fotografije s povijesnim prizorima. Kao dodatni bonus, sve uspomene ćete primiti u digitalnom obliku, poslane izravno na vaš mail kao poklon nakon izleta.

FOTO:  Manduševac, Zagreb Time Travel
 

Zašto je ovaj izlet must see iskustvo u Zagrebu?

 
Interaktivno iskustvo – Kroz igru i edukativne zadatke, moći ćete na zabavan i jednostavan način usvojiti zanimljive činjenice o povijesti Zagreba. Osim što je korisno, može se pokazati korisnim i na ispitima ili pomoći u osvajanju simpatija Zagrepčana/ki!

Društvo i zabava – Idealna prilika za opušteno druženje s prijateljima i kolegama dok zajedno otkrivate najpoznatije zagrebačke lokacije kroz dinamičnu i edukativnu turu.

Nezaboravne uspomene – Uz digitalne povijesne likove, zanimljive zadatke i pitalice, stvarat ćete kreativne fotografije koje će ostati vječna uspomena na vaše putovanje kroz povijest grada.

Vozač autobusa uhvaćen pod utjecajem alkohola u Rijeci, trebao je prevoziti djecu na izlet



Izlet traje dva sata i obuhvaća obilazak najvažnijih zagrebačkih znamenitosti. Počinje na Manduševcu, a zatim vodi kroz Katedralu, Dolac, Krvavi Most, Spomenik Mariji Jurić Zagorki i poznatu Tkalčićevu ulicu. Tura se nastavlja prema Kamenitim vratima, Trgu sv. Marka, Muzeju prekinutih veza te se završava na Platu Gradec, Matošu i Uspinjači, pružajući bogat uvid u povijesno i kulturno nasljeđe Zagreba.


FOTO: Karta s lokacijama, Zagreb Time travel
  
Program je potpuno prilagodljiv vašim potrebama, što znači da možete birati između tura na hrvatskom ili engleskom jeziku te sami odabrati termin koji vam najviše odgovara. Bilo da ste student iz Zagreba ili dolazite iz drugog grada, ovo jedinstveno iskustvo pruža vam priliku da istražite Zagreb na potpuno novi, interaktivan način i doživite povijest grada iz potpuno drugačije perspektive.
 

Zašto baš Zagreb Time Travel?


Osim što je prepoznat i nagrađen od strane grada Zagreba i brojnih institucija kao što je HTZ i Zaba, Zagreb Time Travel već je oduševio brojne posjetitelje i preko 10 tisuća školaraca svih uzrasta. Kroz ovu turu možete naučiti povijest na inovativan način, razvijen u skladu s obrazovnim programima, a usput ćete se i sjajno zabaviti. Ne čekajte! Pridružite se Zagreba Time Travel avanturi i dopustite da vas „Vremeplov" odvede u prošlost Zagreba. Sve za samo 10 eura po osobi!

Pogledajte promotivni video i saznajte sve detalje o turi, a svoje mjesto rezervirajte već danas pozivom na broj 098/485560 ili putem e-maila na info@zagrebtimetravel.com. Više informacija potražite i putem društvenih mreža Zagreb Time Travel-a (Instagram, Facebook, TikTok i YouTube).

 

Nemate gdje za vikend? Posjetite ovaj alpaka ranč!


„Vidimo se na Manduševcu, u prošlosti i sadašnjosti Zagreba!”, poručuju iz Zagreb Time Travela-a.

 

Otputuj i ti s ekipom u prošlost!


Želiš li doživjeti uzbudljivo istraživanje prošlosti Zagreba? Prijavi se na nagradni natječaj i postani jedan od četiri izabrana putnika kroz vrijeme! U suradnji s Zagreb Time Travel, pružamo ti jedinstvenu priliku da uz tablet zaroniš u bogatu povijest ovog predivnog grada.

Sve što trebaš učiniti jest podijeliti s nama razloge zbog kojih baš ti želiš otputovati sa svojom ekipom u prošlost Zagreba uz Zagreb Time Travel na tabletima. Možda te privlači istraživanje značajnih povijesnih događaja, posjet poznatim znamenitostima ili jednostavno želja za avanturom iz prošlih vremena? Radujemo se čuti tvoje kreativne i inspirativne ideje!

Osmisli najkreativniji odgovor i osvoji besplatan izlet za sebe i svoju ekipu! Sve što trebaš učiniti jest napisati svoj odgovor u komentarima ispod Facebook objave ovog članka i označiti tri osobe koje želiš povesti sa sobom na ovu nezaboravnu avanturu.

Ne propusti priliku postati dio ove fantastične avanture i istražiti Zagreb na posve nov način!

Neobična tura rudnikom ugljena – vodiči su studenti na praksi


 

IZVOR: ZAGREB TIME TRAVEL
FOTO: ZAGREB TIME TRAVEL