LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
besplatne pogodnosti za studente

OTP e-Indeks: olakšaj si studentske dane besplatnim paketom

OTP banka misli na studente pa je pripremila savršen paket za sve vas – OTP e-Indeks, besplatan studentski paket koji je prilagođen vašim potrebama.

OTP banka misli na studente pa je pripremila savršen paket za sve vas – OTP e-Indeks, besplatan studentski paket koji je prilagođen vašim potrebama.

Bliži se početak nove akademske godine te mnogi studenti traže načine kako olakšati svoje financijske obaveze i uživati u pogodnostima koje im mogu oplemeniti akademsko razdoblje. OTP banka misli na studente pa je pripremila savršen paket za sve vas – OTP e-Indeks, besplatan studentski paket koji je prilagođen vašim potrebama. 

Otvaranje OTP e-Indeksa je jednostavno i traje svega 15 minuta, a cijeli proces odvija se online. Ovaj paket uključuje razne besplatne pogodnosti koje će vam omogućiti da s lakoćom upravljate svojim financijama. Kroz paket dobivate pristup online bankarstvu putem OTPgo aplikacije i internetskog bankarstva, zajedno s aktiviranim m-tokenom i 3-D Secure uslugom koja vam omogućuje sigurnu online kupnju. Uz to, OTP banka pokriva troškove upisnine i članarine za Visa web prepaid karticu, koja je idealna za online kupnje. Također, jednom mjesečno možete podići gotovinu na bankomatima drugih banaka bez dodatnih troškova, a sve eksterne uplate na vaš račun su potpuno besplatne. Putem aplikacije mobilnog bankarstva možete plaćati račune unutar RH, u i izvan OTP banke, bez naknada.
 

OTPakiraj nagrade i uštede


Osim toga, otvaranjem OTP e-Indeksa, imate priliku odmah se prijaviti u program vjernosti OTP banke, OTPeticu. Ako se registrirate, isti dan dobivate 500 bodova koje možete zamijeniti za nagrade kod više od 60 partnera. OTPetica vam potpuno besplatno donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade. Program vam omogućuje da učite više o proizvodima i uslugama OTP banke, rješavate zanimljive izazove i skupljate bodove koje možete zamijeniti za odlične pogodnosti.

Posebna prednost za studente je mogućnost osvajanja dodatnih 300 bodova izazovom "Pozovi prijatelja u OTPeticu". Dovoljno je kroz aplikaciju preuzeti kod koji možete podijeliti s neograničenim brojem prijatelja. Kada prijatelji tijekom svoje registracije upotrijebe vaš kod, oboje ostvarujete po 300 bodova. Svoje bodove možete zamijeniti za nagrade poput odlazaka u CineStar s prijateljima, avanture u Escape room ClueGo u Zagrebu, Zadru ili Splitu, 40 % popusta za kazališne predstave u HNK Split, popust pri kupnji sunčanih i dioptrijskih naočala te popuste na odjeću i obuću u trgovinama poput Buzz, Sport Vision, Champion, The North Face i Sport&Moda. Također, tu su i popusti na kupnju u internetskoj trgovini eKupi.

OTP e-Indeks nije samo običan bankovni paket, već vaš partner u studentskom životu koji vam pruža podršku u upravljanju financijama i omogućuje vam uživanje u nagradama. Pridružite se OTP banci i iskoristite sve što vam OTP e-Indeks nudi za jednostavniji i uspješniji studentski život.

Vaš pouzdani partner na putu prema akademskom uspjehu!
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA
https://gdehr.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=bQ2QnU_CowjLpq4MmuTrHZR7rfGizVrR21BLiOl5uej.77/fastid=gkrysufffhovptgmxakjcbygmvma/stparam=lgolfnsrkv/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=