LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
L’ORÉAL BRANDSTORM 2024

Osvoji praksu u Parizu osmišljavajući inovativna rješenja za budućnost kozmetičke industrije!

Poziv na Brandstorm natjecanje otvoren je za sve studente mlađe od 30 godina, neovisno o godini i području studiranja.

Poziv na Brandstorm natjecanje otvoren je za sve studente mlađe od 30 godina, neovisno o godini i području studiranja.

Tvrtka L'Oréal poziva studente iz Hrvatske za sudjelovanje na jednom od najvećih svjetskih natjecanja L'Oréal Brandstorm, koje već više od 30 godina studentima pruža priliku da izraze svoje ideje i budu inovativni. Tročlani timovi imaju zadatak osmisliti inovativna rješenja za budućnost kozmetičke industrije, a deset najboljih imat će priliku svoja rješenja predstaviti na regionalnom finalu, koje će se održati u travnju ove godine. Pobjednički tim plasirat će se na veliko međunarodno finale, koje će se u lipnju održati u Londonu. Glavna nagrada je plaćena tromjesečna praksa u kreativnom središtu tvrtke L'Oréal u Parizu u okviru koje će raditi na provođenju svoje ideje u djelo.   

Poziv na Brandstorm natjecanje otvoren je za sve studente mlađe od 30 godina, neovisno o godini i području studiranja. Zainteresirani timovi mogu se prijaviti do 25. ožujka 2024. godine putem online platforme.

FOTO: Održano najveće ekonomsko natjecanje za srednjoškolce, odaziv veći no ikad



S ciljem privlačenja što većeg broja mladih inovatora iz različitih područja, L'Oréal Brandstorm je za ovu godinu pripremio izazovan zadatak – kreiranje rješenja koje bi redefiniralo budućnost profesionalne ljepote upotrebom tehnologije. Sudionici bi u tročlanim timovima trebali raditi na razvoju svoje ideje, a sudjelovanjem u ovom programu studentima je omogućeno mentorstvo, L’Oréal Master Class predavanja, te pristup vrijednim materijalima i platformama za učenje.  

Otvoren UniSport Finals 2024: očekuje se čak 1300 sudionika


Za više informacija posjetite službenu stranicu natjecanja.

 

Danas se održava Hrvatska ekonomska olimpijada, sudjeluju škole iz cijele Hrvatske


 

IZVOR: L’ORÉAL PRESS
FOTO: L’ORÉAL PRESS