LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za studente Sveučilišta u Zagrebu

Osmislite vizualni identitet zagrebačke Smotre Sveučilišta

Studenti Sveučilišta u Zagrebu mogu sudjelovati u osmišljavanju vizualnog identiteta Smotre Sveučilišta koja će se održati u prostorima Studentskog centra od 17. do 19. studenog 2016. godine.

Studenti Sveučilišta u Zagrebu mogu sudjelovati u osmišljavanju vizualnog identiteta Smotre Sveučilišta koja će se održati u prostorima Studentskog centra od 17. do 19. studenog 2016. godine.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu će se održati u prostorima Studentskog centra (Savska 25) od 17. do 19. studenog 2016. Smotra se održava već dvadesetu godinu zaredom te ponovno studenti Sveučilišta u Zagrebu mogu sudjelovati u osmišljavanju njezinog vizualnog identiteta. 

Sadržaj natječajnog rada je sljedeći: traži se generalna ideja kampanje, prijedlog vizualnog rješenja plakata Smotre (B1 i jumbo), Facebook stranice Smotre, web stranice Smotre, moto ili slogan, te primjer aplikacije na promo artiklu (majica, olovka, privjesak).

Navedeni elementi su samo dio natječajnog rada, dakle, potrebno ih je prezentirati za potrebe natječajnog postupka. Cjelokupna vizualna kampanja Smotre obuhvaća pripremu i produkciju sljedećih elemenata: izvedbu ostalih materijala za oglašavanje, oblikovanje publikacija, opremu prostora (signalizacija, banneri, plan izlagača, podna grafika), izložbeni prostor Sveučilišta (paneli, natpisne ploče, city light).

Sudjelovati mogu samo oni koji imaju status studenta Sveučilišta u Zagrebu i koji imaju mogućnost produkcije svih potrebnih promotivnih materijala za Smotru u razdoblju od 15. listopada do 10. studenoga 2016.

Ukupni budžet je 40 tisuća kuna bruto (umanjuje se za iznos naknade Student servisa). Pobjedniku/pobjednicima Natječaja naknada će biti isplaćena putem studentskog/studentskih ugovora nakon završetka Smotre odnosno po dostavi svih ugovorenih elemenata natječaja. Troškovi produkcije nisu uključeni u navedeni budžet, a snosit će ih Sveučilište u Zagrebu.

Rok za predaju radova je petak 4. srpnja 2016 e-mailom na adrese: zbrasic@unizg.hr i skramar@unizg.hr. Detalje pronađite na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu. 

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR