LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
dvodnevna radionica

Osmislite rješenja koja će oblikovati budućnost riječkog Kampusa! Najbolji timovi osvojit će i vrijedne nagrade

Najbolji timovi koji razviju najatraktivnije ideje bit će pozvani na sudjelovanje u finalnom „GREENPACT Collaboration Labu“ u Bratislavi.

Najbolji timovi koji razviju najatraktivnije ideje bit će pozvani na sudjelovanje u finalnom „GREENPACT Collaboration Labu“ u Bratislavi.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci organizira dvodnevnu radionicu pod nazivom Initial GREENPACT Collaboration Lab – Kampus: Dead or Alive? koja će okupiti milenijalce i generaciju Z, s posebnim naglaskom na studente Kampusa. Radionica će se održati s ciljem poticanja održivog razvoja i unaprjeđenja života na Kampusu.

Sudionici će imati priliku razvijati inovativna i održiva rješenja za revitalizaciju Kampusa, s fokusom na zabavu, kulturu, neformalno obrazovanje, sport i turizam. Kroz praktične zadatke, sudionici će učiti kako razmišljati poduzetnički i pristupiti izazovima dok razvijaju kreativna rješenja. Radionica će također omogućiti razmjenu iskustava s kolegama studentima i predstavnicima realnog sektora te suradnju s tvrtkama kroz koncept „prijatelj-mentor“.

Na GREENPACT Collaboration Labu sudionici će raditi s iskusnim poduzetnicima koji će ih upoznati s izazovima revitalizacije Kampusa. Radionica će imati format hackathona, a timski rad s mentorima iz poduzeća i poslovnim savjetnicima iz Step RI-ja omogućit će sudionicima rješavanje postavljenih zadataka i predlaganje konkretnih rješenja.

Riječko sveučilište reagiralo na medijske objave o nečistoj vodi na riječkom Kampusu, evo što kažu



Najbolje ocijenjeni timovi osvojit će nagrade koje uključuju Eventim bonove u vrijednosti od 60 € za ulaznice za koncerte, kao i pozivnicu za sudjelovanje u tromjesečnom GREENPACT inkubatoru. Ovaj program razvoja poduzetničkih ideja uključuje edukacije, savjetovanja i podršku stručnjaka.

Osim toga, najbolji timovi koji razviju najatraktivnije ideje bit će pozvani na sudjlovanje u finalnom GREENPACT Collaboration Labu u Bratislavi, gdje će imati priliku razmjenjivati iskustva i stvarati inovacije s kolegama iz drugih zemalja.

Darujte krv na Kampusu u Rijeci i pomozite drugima! Osigurani obroci i pokloni u znak zahvalnosti



Ova radionica predstavlja jedinstvenu priliku za stjecanje uvida u kružnu ekonomiju i aktivno sudjelovanje u stvaranju promjena. Sudionici će imati mogućnost surađivati s tvrtkama, razmjenjivati ideje s kolegama te se povezati s potencijalnim poslodavcima. Sudjelovanjem na ovoj radionici, mladi će steći vrijedna poznanstva i iskustvo koje će značajno utjecati na njihov budući profesionalni put.
 

„Pridružite nam se, doprinesite svojom energijom i kreativnosti te pomozite stvoriti Kampus iz snova!“, kažu organizatori.


U Rijeku stiže više od 160 Erasmusovaca, nudi im se mogućnost učenja hrvatskog jezika


Prijave za sudjelovanje otvorene su do 4. studenog 2024. godine. Više informacija o događaju saznajte ovdje.
IZVOR: STEP RI ZNANSTVENO-TEHNOLOGIJSKI PARK SVEUČILIŠTA U RIJECI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA