LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Podrška u studiranju

Osječko sveučilište nudi rješenje za „Patnje mladih studenata“

Prijavite se na radionice za lakšu borbu protiv svakodnevnih studentskih izazova koje će provoditi Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Prijavite se na radionice za lakšu borbu protiv svakodnevnih studentskih izazova koje će provoditi Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

U Osijeku će se u razdoblju od 13. prosinca do 17. siječnja održavati program pod nazivom Patnje mladih studenata. Provodi ga Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u suradnji sa Psihološkim savjetovalištem i Centrom za kvalitetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, a namijenjen je podršci u studiranju i nošenju s akademskim stresom.

Iako je studiranje jedno od najljepših razdoblja u životu, često može biti stresno i iscrpljujuće. Cilj ovoga programa je podučiti zainteresirane studente vještinama i strategijama koje im mogu pomoći da uspješnije savladaju izazove studiranja, umanjiti stres i postići da studenti budu zadovoljniji tijekom studiranja, ali i kasnije u životu. Program se sastoji od šest radionica u trajanju od 90 minuta koje će se održavati utorkom od 16:30 te četvrtkom od 13 sati u prostorijama Centra za kvalitetu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, na adresi Ulica cara Hadrijana 10c.

Teme kojima će se radionice baviti su raznolike: asertivna komunikacija i samopouzdanje, komunikacija u akademskom kontekstu, upravljanje vremenom, prokrastinacija, radionica za uspješnije učenje te načini suočavanja s ispitnom anksioznosti. Možete sudjelovati na svim radionicama ili samo nekima, a za svaku je radionicu potrebna prijava.

Detaljniji opis pojedine radionice i termini održavanja, kao i e-mail za prijave nalaze se na mrežnim stranicama Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

FOTO: WIKIPEDIA