LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge Poduzetnici bez granica

Osječki studenti s gostima iz kreativne industrije obilježavaju globalni tjedan poduzetništva

Niz predavanja uspješnih poduzetnika u područjima IT industrije, dizajna i glazbe održat će se u sklopu GEW-a koju 11. put zaredom organiziraju članovi studentske udruge EWOB.

Niz predavanja uspješnih poduzetnika u područjima IT industrije, dizajna i glazbe održat će se u sklopu GEW-a koju 11. put zaredom organiziraju članovi studentske udruge EWOB.

Poduzetnici bez granica od 13. do 15. studenog 2018. jedanaesti put zaredom obilježavaju globalni tjedan poduzetništva – Global Entrepreneurship Week (GEW). Tim povodom pozivaju mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla. 

U sklopu manifestacije održat će se predavanja uspješnih poduzetnika u područjima IT industrije, dizajna i glazbe, pod ujedinjenim naslovom Poduzetništvo unutar kreativne industrije.

Utorak, 13. studenog, rezerviran je za dan IT industrije i odličnih primjera. Započet će izlaganjem bivšeg člana udruge Ivana Jelušića, nakon kojeg slijede profesionalci u industriji videoigara – Lovro Nola i Leo Tot.

Idući dan, 14. studenog, otvara Predrag Šuka koji je višestruko nagrađivan u području dizajna, fotografije i 3D-a. Zatim će predavanje održati Vanja Šebek, a drugi dan GEW-a zaključit će arhitekt Bruno Rechner.

U glazbenom stilu, posljednji dan projekta, 15. studenog, započinje predavanjem glazbene menadžerice Gordane Bosak, a u istom se ritmu nastavlja predavanjem Domagoja Jukića. Koliko je život iza svjetla reflektora siv ili ne, objasnit će Damir Bačić. Ovogodišnji tjedan poduzetništva zaključit će osnivač Jazz Festivala u Hrvatskoj – Danijel Dane Peršić.

Poduzetnici bez granica (EWOB) studentska je udruga te jedna od najaktivnijih udruga Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, a djeluju na Ekonomskom fakultetu. Vrijeme održavanja predavanja, kao i sve detalje o događaju, moguće je pratiti na Facebook stranici Udruge.

 

FOTO: TUMBLR