LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dostupne u raznim veličinama

Osječki fakultet pokreće prodaju svojih majica u više različitih modela, provjerite kako će izgledati

U ponudi su različiti modeli, dostupni u raznim veličinama. Izložene majice veličine M mogu se vidjeti u ulaznom holu fakulteta.

U ponudi su različiti modeli, dostupni u raznim veličinama. Izložene majice veličine M mogu se vidjeti u ulaznom holu fakulteta.

Od akademske godine 2024./2025., Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku pokreće prodaju majica s oznakom Fakulteta. U ponudi su različiti modeli, uključujući t-shirt majice, polo majice i hoodice, dostupne u raznim veličinama.

T-shirt majice mogu se nabaviti u veličinama S, M, L, XL i XXL po cijeni od 12 eura. Polo majice su dostupne po cijeni od 18 eura, također u istim veličinama, dok hoodice koštaju 34 eura i dolaze u veličinama S, M, L i XL.

FOTO: Pogledajte najzanimljivije majice zagrebačkih maturanata



Kupovina majica se odvija na jednostavan način. Potrebno je popuniti uplatnicu i izvršiti uplatu. Majice se mogu preuzeti svaki utorak i četvrtak od 12 do 13 sati u prostorijama Studentskog zbora na drugom katu fakulteta, uz predočenje dokaza o uplati.

MEF raspisao natječaj za dizajn hoodice!


Izložene majice veličine M mogu se vidjeti u ulaznom holu fakulteta, gdje je također dostupna knjiga prigovora i obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora na porti fakulteta.
 

IZVOR: GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET U OSIJEKU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA