LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet agrobiotehničkih znanosti

Osijek će biti domaćin studentskog natjecanja iz područja bioindustrije

Spomenuto natjecanje je prilika za studente da se uključe u održivi poduzetnički pothvat unutar biogospodarstva i osvoje vrijedne nagrade (1000€, 500€ i 250€).

Spomenuto natjecanje je prilika za studente da se uključe u održivi poduzetnički pothvat unutar biogospodarstva i osvoje vrijedne nagrade (1000€, 500€ i 250€).

Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji s Bio-based Industries Consortium-om (BIC) i Association of European Life Science Universities (ICA) organizira natjecanje Bio-based Innovation Student Challenge 2023 (BISC-E23).

Riječ je o europskom studentskom natjecanju koje prepoznaje izvrsnost u rastućem biobaziranom industrijskom sektoru. BISC-E23 nastoji podići svijest i uključiti studente u tranziciju prema bioekonomiji. Namijenjeno je studentskim timovima na preddiplomskom i diplomskom studiju te prvoj godini poslijediplomskog (doktorskog) studija čiji je zadatak kreiranje inovativnih biobaziranih proizvoda ili procesa za rješavanje izazova s kojima se suočavaju društva i industrije.

Spomenuto natjecanje je prilika za studente da se uključe u održivi poduzetnički pothvat unutar biogospodarstva i osvoje vrijedne nagrade (1000€, 500€ i 250€). Najbolji hrvatski studentski projekt sudjelovat će na europskoj razini natjecanja u Briselu gdje će autor projekta imati mogućnost osvojiti dodatne vrijedne novčane nagrade.

Zainteresirani studentski timovi mogu se prijaviti do 24. ožujka 2023. putem poveznice.

 

FOTO: PIXABAY