LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obrazovni programi

Oracle akademiju godišnje pohađa 2,6 milijuna studenata; u tijeku je natječaj za upis

Do 26. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje u obrazovnim programima Oracle akademije, čiji je član Veleučilište u Šibeniku.

Do 26. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje u obrazovnim programima Oracle akademije, čiji je član Veleučilište u Šibeniku.

Objavljen je natječaj za upis na obrazovne programe Oracle akademije u akademskoj godini 2020/2021. Prijaviti se mogu svi studenti koji imaju status redovnog ili izvanrednog studenta na Veleučilištu u Šibeniku, bez obzira na studijski program ili godinu studija. 

Prema podacima objavljenima u natječaju, u Oracle akademiji godišnje sudjeluje više od 2,6 milijuna studenata u 106 zemalja svijeta, a ovo je veleučilište punopravan član od 2015. godine. Šibenski studenti mogu sudjelovati u sljedećim nastavnim programima u sklopu Oracle akademije: Osnove programiranja u JAVA programskom jeziku, Dizajn baza podataka i programiranje u SQL programskom jeziku, Uvod u baze podataka te Napredno programiranje u Java programskom jeziku. 

Prijave za pohađanje akademije otvorene su do 26. veljače, a valja istaknuti i da je ono besplatno. Nastava bi trebala početi 8. ožujka, s po 15 polaznika po nastavnom programu.
FOTO: PIXABAY