LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradna igra

Opiši idealnog poslodavca i osvoji laptop, tablet ili mobitel

MojPosao ponovno provodi istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima. Istovremeno studentima nudi priliku da pomognu pri kreiranju liste i osvoje vrijedne nagrade.

MojPosao ponovno provodi istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima. Istovremeno studentima nudi priliku da pomognu pri kreiranju liste i osvoje vrijedne nagrade.

Sigurno postoji poslodavac kojem ćeš, onog trena kad dobiješ diplomu u ruke, poslati svoj životopis zajedno sa savršeno napisanom zamolbom. To je odlično, jer imaš viziju svoje budućnosti i postavio si ciljeve koje planiraš ostvariti.

Ipak, još uvijek si u studentskim klupama i osuđen si na pisanje dosadnih seminara, laptop ti je na izmaku snaga (ni on ne može podnijeti sezonu serije u jednom danu), mobitel ekvivalent Nokiji 3310, a o tabletu možeš samo sanjati? Ako si se pronašao u barem jednom dijelu rečenice, vrijeme je sudjeluješ u istraživanju o poslodavcima prvog izbora i osvježiš svoje gadgete.

MojPosao već tradicionalno provodi istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima, a ovogodišnje nagrade zaista su vrijedne truda:

  • laptop HP INTEL PENTIUM N3825U
  • tablet LENOVO IDEA TAB A7600
  • tri pametna telefona MICROSOFT LUMIA 435

Sve što trebaš učiniti jest pustiti mašti na volju, odnosno osvojiti nas svojim kreativnim odgovorom pri opisu idealnog poslodavca. Osim što ćeš osvojiti nagradu, pomoći ćeš pri kreiranju liste najpoželjnijih poslodavaca i upoznati hrvatsku javnost s najatraktivnijim poslodavcima. Ništa lakše, zar ne? Pravac po laptop (sigurno će izdržati par minuta ankete) i otkrij nam kod kojeg bi poslodavca s veseljem dolazio na posao!

FOTO: PINTEREST