LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Opet je došlo do spuštanja bodovne granice za smještaj u domu

Studenti koji su nakon spuštanja bodovne granice ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu u njega mogu useliti do 13. studenog.

Studenti koji su nakon spuštanja bodovne granice ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu u njega mogu useliti do 13. studenog.

Studentski centar u Zagrebu još je jednom spustio bodovnu granicu za useljenje u studentske domove, pa će sada moći useliti oni koji su na natječaju ostvarili minimalno 1305 bodova. Studenti koji su sada ostvarili pravo na smještaj dužni su useliti zaključno do 13. studenog 2020.

Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno, studenti koji ga ne obave kod liječnika školske ili sveučilišne medicine to mogu učiniti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja te s tom potvrdom mogu privremeno useliti dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Stanari koji usele u dom do 15. dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16. dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine. Prilikom useljenja dužni su podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit – jednak iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju su ostvarili pravo.
FOTO: UNSPLASH