LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Održava se audicija za nove raspjevane članove sveučilišne klape

Vokalni ansambl Sveučilišta u Splitu poziva sve potencijalne članove studentske klape da svoje pjevačko umijeće pokažu na audiciji koja će se održati u tri različita termina tijekom studenog i prosinca.

Vokalni ansambl Sveučilišta u Splitu poziva sve potencijalne članove studentske klape da svoje pjevačko umijeće pokažu na audiciji koja će se održati u tri različita termina tijekom studenog i prosinca.

Svim ljubiteljima glazbe koji žele izbrusiti svoje pjevačke vještine pružena je izvrsna prilika da svoje talente demonstriraju na nadolazećoj audiciji pod organizacijskom palicom Sveučilišta u Splitu. Naime, uspješna splitska sveučilišna klapa u potrazi je za novim članovima vokalnog ansambla, koji će svoju ljubav prema glazbi i pjevanju moći dokazati u nekoliko različitih prigoda.

Prvi krug audicija planira se održati sljedećeg četvrtka, 30. studenog. Druga audicija organizirat će se 7. prosinca, a posljednju mogućnost za sudjelovanje u eliminacijskom procesu potencijalni će kandidati dobiti u utorak, 12. prosinca.

Pravo prijave na audiciju nemaju samo pripadnici studentske populacije, već i svi djelatnici Sveučilišta u Splitu koji vlastitim vokalnim sposobnostima žele doprinijeti širenju popularnosti klapskog pjevanja. Sva tri audicijska kruga održat će se na Glazbenom odjelu Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu na adresi Fausta Vrančića 19 s početkom u 19 sati. 

Svi potencijalni kandidati koji se žele detaljnije informirati o cijelom ciklusu organiziranih audicija svoju prijavu i eventualne upite mogu poslati na adresu elektroničke pošte saradodig@gmail.com. Ako im je pak draže s druge strane slušalice čuti ljudski glas, proces prijave mogu izvršiti i pozivom na broj 098 765 3706.

Stoga, svi raspjevani i zainteresirani studenti i sveučilišni djelatnici – i sami znate kako je glazba lijek za dušu pa požurite jer prednost imaju oni koji među prvima prođu audiciju! 

FOTO: PIXABAY