LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagrebačka škola ekonomije i managementa predstavila najbolje studentske radove iz područja menadžementa

Održana peta studentska konferencija „Management informacijskih sustava''

Na konferenciji su predstavljeni najbolji studentski projekti uvođenja informacijskih sustava u odabrana poduzeća koje studenti rade u sklopu kolegija Management informacijskih sustava.

Na konferenciji su predstavljeni najbolji studentski projekti uvođenja informacijskih sustava u odabrana poduzeća koje studenti rade u sklopu kolegija Management informacijskih sustava.

Jučer na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) održana je peta studentska konferencija pod nazivom ''Management informacijskih sustava''. Na konferenciji su predstavljeni najbolji studentski projekti uvođenja informacijskih sustava u odabrana poduzeća koje studenti rade u sklopu kolegija Management informacijskih sustava.

Studentsku konferenciju su otvorili dekan ZŠEM-a dr.sc. Đuro Njavro i predstojnica katedre za ICT mr.sc. Karmela Aleksić Maslać. Oboje su istaknuli važnost informacijske i komunikacijske tehnologije u uspješnom poslovanju poduzeća te naglasili komparativnu prednost studenata ZŠEM-a koji imaju prilike na katedri za ICT stjecati potrebna znanja i vještine u području informatičke tehnologije koja doprinosi povećanju konkurentnosti poduzeća.

Među konkurencijom od pet studentskih radova najboljim je proglašen projekt ''Uvođenje ERP sustava u Green Sky'', u kojem su sudjelovali voditelj projekta Filip Prilić i članovi tima: Domagoj Borščak, Kristina Goluža, Sandra Koroš i Darijo Krešić.

Na konferenciji su studenti mogli poslušati niz predavanja stručnjaka iz prakse, na kojima su predstavljeni osnovni principi i napredni primjeri upravljanja informacijskim sustavima. Kako bi se studentima i budućim stručnjacima približilo ovu važnu kategoriju u modernoj ekonomiji, kroz kolegij Management informacijskih sustava na završnoj, četvrtoj, godini stručnog studija studentima je omogućeno publiciranje prvih znanstveno-stručnih radova kroz projekte implementacije informacijskih sustava u poslovanje odabranih tvrtki.

U sklopu konferencije, organizirano je i predstavljanje Diplomskog studija Management informacijskih sustava ZŠEM-a.

FOTO: ZŠEM