LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
72 sata bez kompromisa

Održana je humanitarna brucošijada u Splitu, prikupljeno preko 14 tisuća eura

Sredstva će biti iskorištena za novoosnovani mobilni pedijatrijski palijativni tim pri Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Sredstva će biti iskorištena za novoosnovani mobilni pedijatrijski palijativni tim pri Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Ove srijede, 16. listopada, u restoranu Kampus Studentskog centra Split, održan je najavni događaj povodom najvećeg nacionalnog volonterskog projekta mladih – 72 sata bez kompromisa. Događaj, u organizaciji Studentskog katoličkog centra Split, poznat kao Humanitarna brucošijada, pretvorio je najveću splitsku menzu u središte dobre energije i plemenitih ciljeva.

Večer je započela nastupom Grupe Best, koja je rasplesala studente hitovima stare hrvatske glazbe. Nakon toga, publiku je oduševio Marino Jakobić, predstavivši svoju novu pjesmu, Prvi dani jeseni. I grupa Dalmatino dodatno je podigla atmosferu svojim hitovima. Njihova poruka bila je jasna:

 

„Uvijek iskoristite svaku priliku da činite dobra djela znanima i neznanima svugdje i svagdje, a sebe poboljšavajte. Tako činimo svijet boljim.”


Taxi bend također je pridonio večeri, kao i Jole te njegov nastup.
 

„Atmosfera je užarena. Stvarno veliko hvala svim volonterima, konobarima, čistačima, svima koji su dali dio sebe da bi se ovo organiziralo.” – rekao je Jole.


Volontiraj bez kompromisa i ove godine: pridruži se akciji u listopadu samostalno ili timski


Ukupno je od ulaznica za Humanitarnu brucošijadu prikupljeno 14 517 eura, a sredstva će biti iskorištena za novoosnovani mobilni pedijatrijski palijativni tim pri Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije. Oprema i uređaji koje će nabaviti omogućit će liječnicima da poboljšaju kvalitetu života djece koja se liječe u vlastitim domovima.
 

 „Mislim da smo mi kao narod uvijek topli i poznati da se odazivamo na svaki poziv za pomoć.” – kazao je Jole.


Ako želite podržati tu akciju, uplatu možete izvršiti na humanitarni broj računa HR0224840081502032800, koji je otvoren do 7. studenog 2024. godine.
IZVOR: STUDENTSKI KATOLIČKI CENTAR SPLIT
FOTO: STUDENTSKI KATOLIČKI CENTAR SPLIT