LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projektne aktivnosti

Održan hibridni sastanak konzorcija projekta TEACH4EDU4

Sastanak je uključivao i okrugli stol s pridruženim partnerima projekta iz industrije.

Sastanak je uključivao i okrugli stol s pridruženim partnerima projekta iz industrije.

U četvrtak i petak, 23. i 24. rujna 2021, na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu i na platformi Zoom održan je hibridni transnacionalni sastanak MEED4EDU4 međunarodnog strateškog projekta TEACH4EDU4 – Accelerating the transition to Edu 4.0 in HEIs.

Cilj sastanka bio je omogućiti partnerima da se sastanu uživo i online kako bi razgovarali o tekućim i nadolazećim projektnim aktivnostima i rezultatima, kao i da aktivno rasprave pitanja vezana za razvoj intelektualnih rezultata projekta.

Domaćin sastanka bio je koordinator projekta – Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu. 

Ovaj 30-mjesečni projekt financiran je u okviru programa Erasmus+ Europske komisije u ukupnom iznosu od 296 845,00 eura, a osim Fakulteta organizacije i informatike kao koordinatora, partneri su ovog projekta europska sveučilišta u području informatike i srodnih znanosti te obrazovnih znanosti: Open University (Ujedinjeno Kraljevstvo), Sveučilište u Žilini (Slovačka), Sveučilište u Beogradu (Srbija), Sveučilište Tallinn (Estonija), Universita degli Studi dell'Aquila (Italija) i Universitat Politecnica de Catalunya (Španjolska).

Cilj ovog projekta je unaprijediti visoko obrazovanje u brzorastućem području informacijskih znanosti, kako bi se omogućilo poučavanje u skladu sa suvremenim inovativnim svjetskim trendovima u hibridnim i međunarodnim okruženjima te potrebama industrije 4.0.

Tijekom sastanka partneri su iskoristili priliku i detaljnije raspraviti o upravljanju projektom i pitanjima vezanim za osiguranje kvalitete i smanjenje rizika. Također, sastanak je uključivao i okrugli stol s pridruženim partnerima projekta iz industrije.

Više informacija o očekivanim rezultatima i aktivnostima dostupno je na službenoj mrežnoj stranici projekta

FOTO: UNSPLASH