LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MAGES u BMW centru

Odlična prilika za studij na najistaknutijem programu europskih studija u SAD-u

Dvogodišnji interdisciplinarni program prilika je za sve studente koji su oduvijek sanjali o kvalitetnom studiju u inozemstvu.

Dvogodišnji interdisciplinarni program prilika je za sve studente koji su oduvijek sanjali o kvalitetnom studiju u inozemstvu.

Oduvijek ste sanjali o studiju u inozemstvu? Njemački i europski studij (MAGES) u BMW centru (CGES) na Sveučilištu u Washingtonu nudi odličnu priliku studentima koji žele studirati društvene i humanističke znanosti. Ovaj je studij na glasu kao najistaknutiji program europskih studija u SAD-u, a studentima iz Europske unije uz dobar program nude i mogućnost financiranja. Također, CGES udružio se s Fulbright-Schumanom, pa tako dolazne studente koji su primljeni u program MAGES i koji su dobili nagradu Fulbright-Schuman dobit će dodatna sredstva iz CGES-a.

M. S. na njemačkom i europskim studijima je dvogododišnji interdisciplinarni program osmišljen za pripremu studenata za profesionalne i akademske karijere. Osim jedinstvenog nastavnog plana i programa koji se sastoji od kursa u komparativnoj politici, kulturnim studijima, ekonomiji povijesti i međunarodnim odnosima, za studente zainteresirane za transatlanske odnose i europske poslove posebno je atraktivan magisterij umjetnosti na njemačkim i europskim studijima.

Detaljne informacije pročitajte na poveznici.

FOTO: WIKIPEDIJA