LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvanškolski programi

Odlična prilika za mlade: steknite vrijedno iskustvo kroz vođenje radionica za osnovnoškolce

Traže se iskusni i motivirani stručnjaci koji će sudjelovati u izvođenju nastave i provoditi radionice usmjerene na razvoj vještina u područjima emocija, socijalnih odnosa i životnih vještina. 

Traže se iskusni i motivirani stručnjaci koji će sudjelovati u izvođenju nastave i provoditi radionice usmjerene na razvoj vještina u područjima emocija, socijalnih odnosa i životnih vještina. 

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije (CI SDŽ) otvorio je natječaj za prijavu stručnih suradnika za održavanje radionica u izvanškolskim programima tijekom školske godine 2024./25. U cilju potpune podrške razvoju svojih polaznika, centar je uveo nadopunu programa fokusiranu na razvoj socio-emocionalnih vještina, kako bi se osigurali preduvjeti za ostvarenje njihovih potencijala.

Centar traži iskusne i motivirane stručnjake koji će sudjelovati u izvođenju nastave i provoditi radionice usmjerene na razvoj vještina u područjima emocija, socijalnih odnosa i životnih vještina. Cilj programa je usvajanje znanja i vještina iz područja emocija i odnosa, odnosno prevencija problema koji proizlaze iz jedinstvenih karakteristika darovite djece i mladih. Program će obuhvatiti radionice za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole.

Želite raditi u IT sektoru? Prijavite se na natječaj za radno mjesto u Zagrebu



Cilj je u sklopu izvanškolskih programa CI matematike i CI prirodoslovlja provesti po dvije radionice za polaznike. Teme radionica prilagođene su uzrastu učenika, s posebnim naglaskom na emocije i samosmirivanje za pete razrede, komunikaciju i empatiju za šeste, samopoštovanje i sliku o sebi za sedme te nošenje s (ne)uspjehom i profesionalnu orijentaciju za osme razrede. Previđeno trajanje svake radionice je 90 minuta. Radionice će se održavati subotom u jutarnjim terminima, a točan raspored dogovorit će se naknadno.

U ovoj se općini isplaćuje novčana pomoć od 45, odnosno 55 eura učenicima za nabavku radnih bilježnica



Prijave za sudjelovanje otvorene su do 13. rujna 2024. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti preko sljedeće poveznice. Za sva dodatna pitanja, kandidati se mogu obratiti e-mailom na: anamajic@ci-sdz.hr.
IZVOR: CENTAR IZVRSNOSTI SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA