LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

Odlična prilika da „prošetate” hodnicima varaždinskog fakulteta iz udobnosti vlastitoga doma

Za sve buduće studente koji će od jeseni započeti svoje obrazovanje na FOI-u, ova interaktivna vizualizacija pruža odličan način da se unaprijed upoznaju s prostorom fakulteta.

Za sve buduće studente koji će od jeseni započeti svoje obrazovanje na FOI-u, ova interaktivna vizualizacija pruža odličan način da se unaprijed upoznaju s prostorom fakulteta.

Fakultet organizacije i informatike (FOI) predstavlja novi projekt pod nazivom Virtualni FOI, interaktivnu vizualizaciju koja omogućuje korisnicima da se upoznaju s prostorom fakulteta na zabavan i informativan način. Taj inovativni projekt, koji je osmislio doc. dr. sc. Mladen Konecki, posebno je osmišljen kako bi novim studentima olakšao snalaženje unutar zgrade fakulteta.

Virtualna vizualizacija omogućuje korisnicima da prošetaju hodnicima FOI-a, saznaju zanimljivosti kroz interaktivne informativne objekte, te pronađu lokacije dvorana za predavanja, laboratorijskih vježbi i kabineta profesora. Za sve buduće studente koji će od jeseni započeti svoje obrazovanje na FOI-u, ova interaktivna vizualizacija pruža odličan način da se unaprijed upoznaju s prostorom fakulteta i lakše se snađu kad krenu na predavanja.

FOI organizira 35. međunarodnu znanstvenu konferenciju CECIIS 2024



Interaktivna vizualizacija FOI-a dostupna na sljedećoj poveznici, pruža zainteresiranima mogućnost da istraže fakultet iz udobnosti vlastitog doma. Za navedeno je potrebno preuzeti te potom raspakirati preuzetu arhivu s navedene mrežne stranice te pokrenuti izvršnu datoteku Virtualni Foi.exe.

Nakon uspjeha u Americi, Hrvatska se priprema za 13. Studentski međunarodni simpozij


 
IZVOR: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE (FOI)
FOTO: STUDENTSKI.HR, ILUSTRACIJA