LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odluka Fakultetskog vijeća

Odgođeni rokovi predaje i obrane diplomskih radova na FPZG-u

Pomiču se rokovi predaje diplomskih radova, kao i obrana radova studenata novinarstva i politologije prema prijedlogu Studentskog zbora.

Pomiču se rokovi predaje diplomskih radova, kao i obrana radova studenata novinarstva i politologije prema prijedlogu Studentskog zbora.

Fakultetsko vijeće Fakulteta političkih znanosti na sjednici održanoj 29. svibnja prihvatilo je prijedlog Studentskog zbora o odgodi datuma obrana diplomskih radova za studente diplomskih studija politologije i novinarstva. Izglasane su, naime, Odluke o izmjenama i dopunama Odluka o rokovima obrana diplomskih radova pred povjerenstvom u tekućoj akademskoj godini.

Studentski zbor FPZG-a na svojim je kanalima prenio nove rokove. 

Obrane u lipnju održat će se 29. i 30. dana u mjesecu. Popis radova koji će se tada braniti zaključava se 19. lipnja u 13:00. Do tada studenti trebaju imati potpisan obrazac s ocjenom pisanog dijela (D2), kao i uvezan rad, a sukladno pravilnicima, moraju predati potrebnu dokumentaciju u referadi.

Za studente koji će diplomirati u idućem mjesecu, obrane su zakazane za 13. i 14. srpnja. Prethodno navedenu proceduru potrebno je izvršiti do 3. srpnja u 13:00. 

Što se tiče jesenskih obrana, predviđene su u periodu od 14. do 25. rujna. Ipak, zbog korištenja godišnjih odmora mentora, završna verzija rada treba se dostaviti zaključno sa 17. srpnja. Preostale obveze potrebno je izvršiti do 4. rujna u 13:00. 
FOTO: PIXABAY