LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ESTIEM Times Case Study natjecanje

Od radionice do puta u Ankaru

„TIMES CASE STUDY COMPETITION“ je natjecanje na kojem mogu sudjelovati svi studenti bilo kojeg fakulteta raspodijeljeni u timove od 3 do 4 natjecatelja.

„TIMES CASE STUDY COMPETITION“ je natjecanje na kojem mogu sudjelovati svi studenti bilo kojeg fakulteta raspodijeljeni u timove od 3 do 4 natjecatelja.

Studentska organizacija ESTIEM koja povezuje studente, ali i institucije diljem Europe na području industijskog inženjerstva i menadžmenta, 11. siječnja 2014. u 10:00 sati, u prostorijama Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu organizira TIMES CASE STUDY NATJECANJE 

TIMES CASE STUDY COMPETITION“ je natjecanje na kojem mogu sudjelovati svi studenti bilo kojeg fakulteta raspodijeljeni u timove od 3 do 4 natjecatelja. Studenti koji nemaju svoj tim, a žele se natjecati mogu se prijaviti i na samom natjecanju će im biti dodijeljen tim. 

Cilj TIMES CASE STUDY COMPETITION-a je na dan natjecanja, u određenom roku, riješiti određeni problem te ga na engleskom jeziku prezentirati stručnom žiriju. Stručni žiri  odlučuje o pobjedniku koji će dobiti priliku sudjelovati na polufinalu koje će se održati u Ankari (TURSKA), a pobjednici finala „TIMES“ natjecanja dobivaju titulu najboljih studenata inženjerstva Europe.

Prije natjecanja organizirana je radionica na kojoj će studenti saznati sve o case study-u. Radionica, na kojoj će stručni treneri iz Beograda prenijeti svoje znanje o rješavanju case study-a, održati će se 20. prosinca u 10 sati u prostorijama Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Svi zainteresirani se na natjecanje mogu prijaviti slanjem e-maila na adresu times@siim.hr.

FOTO: ESTIEM