LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Od radionica, do panela i partyja: Očekuje nas bogati sadržaj povodom Dana doktorata na FER-u

Iako prvenstveno namijenjen studentima doktorskoga studija Elektrotehnika i računarstvo na FER-u, skup je otvoren za sve zainteresirane – nastavnike, suradnike i studente svih razina studija i posjetitelje izvan fakulteta. Donosimo program Dana doktorata 2024.

Iako prvenstveno namijenjen studentima doktorskoga studija Elektrotehnika i računarstvo na FER-u, skup je otvoren za sve zainteresirane – nastavnike, suradnike i studente svih razina studija i posjetitelje izvan fakulteta. Donosimo program Dana doktorata 2024.

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) organizira Dan doktorata 2024, događanje s ciljem povećanja vidljivosti istraživačkih aktivnosti i rezultata FER-a. Namjera je također kroz bogati sadržaj ovoga dana posjetiteljima prezentirati uspješne rezultate fakulteta, kao i da se doktorandi dobiju priliku međusobno povezati i razmijeniti iskustva. Iako prvenstveno namijenjen studentima doktorskoga studija Elektrotehnika i računarstvo na FER-u, skup je otvoren za sve zainteresirane  nastavnike, suradnike i studente svih razina studija i posjetitelje izvan fakulteta.

Riječ je o devetom izdanju ovakvoga susreta, a ove će se godine održati 12. lipnja. Ovom će prilikom, kao i prethodnih godina, biti izdana prigodna publikacija.
 

Bogati program događanja


Prilika za mlade matematičare i programere! Otvorene prijave za radionice prilagođene dobi i predznanju učenika


Jutarnji dio programa započinje u 10 sati radionicom za doktorande, a nastavlja se u predvorju fakulteta s izložbom i prezentacijom postera s aktualnim istraživačkim rezultatima doktoranada.

Središnji dio, ujedno i najbogatiji, započinje u 15:15 sati svečanim otvorenjem i govorom dekana FER-a, prof. dr. sc. Vedrana Bilasa. Posjetitelji će potom imati priliku poslušati pozvano predavanje dr. sc. Barbare Arbanas Ferreire, voditeljice FER-ovog tima koji je osvojio prvo mjesto u konkurenciji od više od 50 timova s uglednih sveučilišta iz cijelog svijeta na međunarodnom natjecanju u robotici MBZIRC (Mohamed Bin Zayed International Robotics Challenge) održanog u Abu Dhabiju 2023. godine. Popodnevni dio programa obogatit će i zanimljiva panel diskusija s nagrađenim doktorandima te proglašenje i prezentacija najboljeg postera Dana doktorata 2024.

FER okupio preko 200 nastavnika srednjoškolskih STEM predmeta, uručene i zahvalnice ravnateljima



Od 17 sati događanje će se u opuštenoj atmosferi nastaviti u KSET-u na after-work partyju

FER-ovci osmislili prvu hrvatsku dermatološku aplikaciju za lakši pronalazak termina


Svi detalji o programu, popis 44 postera studenata 3. godine doktorskoga studija te informacije o prijavi na događanje dostupni su na službenim stranicama Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA
FOTO: UNSPLASH