„Od košnice do police”
      
      Od pčelinjeg otrova u kozmetici do meda s egzotičnim dodacima: inovacije na studentskoj konferenciji
Poseban naglasak bit će stavljen na inovativne pčelinje proizvode poput kozmetike s pčelinjim otrovom, meda obogaćenog mongolskom borovnicom i indijanskom bananom te prirodnih zaslađivača s dodacima za poboljšano zdravlje.
 
          Poseban naglasak bit će stavljen na inovativne pčelinje proizvode poput kozmetike s pčelinjim otrovom, meda obogaćenog mongolskom borovnicom i indijanskom bananom te prirodnih zaslađivača s dodacima za poboljšano zdravlje.
Na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 18. ožujka 2025. godine održat će se studentska konferencija pod nazivom Od košnice do police koju organiziraju studenti izvannastavne agroekonomske grupe. Cilj je konferencije istaknuti ključnu ulogu pčela u ekosustavu te predstaviti proizvođače inovativnih pčelinjih proizvoda.
Osim informativnog dijela, konferencija pruža priliku za umrežavanje studenata, nastavnika i proizvođača koji se bave pčelarstvom i preradom pčelinjih proizvoda. Više informacija o prijavama i programu konferencije možete pronaći ovdje.
OZNAKE:
            
            FOTO:
              FREEPIK / ILUSTRACIJA
          
         
   
   
         
             
            