„Od košnice do police“
Od pčelinjeg otrova u kozmetici do meda s egzotičnim dodacima: inovacije na studentskoj konferenciji
Poseban naglasak bit će stavljen na inovativne pčelinje proizvode poput kozmetike s pčelinjim otrovom, meda obogaćenog mongolskom borovnicom i indijanskom bananom te prirodnih zaslađivača s dodacima za poboljšano zdravlje.

Poseban naglasak bit će stavljen na inovativne pčelinje proizvode poput kozmetike s pčelinjim otrovom, meda obogaćenog mongolskom borovnicom i indijanskom bananom te prirodnih zaslađivača s dodacima za poboljšano zdravlje.
Na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 18. ožujka 2025. godine održat će se studentska konferencija pod nazivom „Od košnice do police“, koju organiziraju studenti izvannastavne agroekonomske grupe. Cilj konferencije je istaknuti ključnu ulogu pčela u ekosustavu te predstaviti proizvođače inovativnih pčelinjih proizvoda.
Osim informativnog dijela, konferencija pruža priliku za umrežavanje studenata, nastavnika i proizvođača koji se bave pčelarstvom i preradom pčelinjih proizvoda. Više informacija o prijavama i programu konferencije možete pronaći ovdje.
OZNAKE:
FOTO:
FREEPIK / ILUSTRACIJA