LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Od danas se možete prijaviti za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Studenti koji se natječu te maturanti koji će akademske 2024./2025. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom šalju poštom preporučeno u razdoblju od 2. srpnja do 17. srpnja 2024. godine.

Studenti koji se natječu te maturanti koji će akademske 2024./2025. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom šalju poštom preporučeno u razdoblju od 2. srpnja do 17. srpnja 2024. godine.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih (MZOM) raspisalo je natječaj za subvencionirano stanovanje u studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu (SCZG) za akademsku godinu 2024./2025.

Pravo na subvencionirano stanovanje u studentskom domu imaju studenti upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj u redovitom statusu, državljani Republike Hrvatske, studenti upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj u redovitom statusu, državljani države članice Europske unije, Europskoga gospodarskog prostora i Švicarske Konfederacije te osobe u skladu sa Zakonom o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, studenti s invaliditetom upisani na doktorske studije te studenti prema posebnim odlukama MZOM. Najčešće postavljena pitanja u vezi natječaja za raspodjelu mjesta studentima u redovitom statusu u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu možeš pronaći ovdje.

Blagajna studentskog doma na Savi će u subotu raditi skraćeno



Obvezna web-prijava započinje 2. srpnja 2024. godine, u 8 sati, preko sljedećeg linka. Nakon završetka web-prijave, studenti trebaju ispisati obrasce za prijavu. Potrebni obrasci su obrazac A, obrazac B, obrazac C, obrazac privole i obrazac izjave o članovima zajedničkog kućanstva. Ukoliko su obrasci ispisani nakon ispunjene web-prijave, nije ih potrebno preuzimati sa stranice.

Varaždinski SC objavio natječaj za subvencionirano stanovanje – povećavaju se cijene!


Studenti koji se natječu te maturanti koji će akademske 2024./2025. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom šalju poštom preporučeno u razdoblju od 2. srpnja do 17. srpnja 2024. godine. Uvažava se i pošta poslana 17. srpnja 2024. godine. Prijave se podnose na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Poslovnica za smještaj studenata, turizam i sport, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb. Prijave su valjane samo ako su podnesene s potpunom dokumentacijom i na način definiran u javnome natječaju, unutar propisanoga roka. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 19. kolovoza 2024. godine na sljedećoj web-stranici.

Za dodatne informacije o natječaju možete se obratiti radnim danom od 2. srpnja do 17. srpnja 2024. godine, u vremenu od 8 do 20 sati, pozivom na brojeve 01 4593 641, 01 4593 582 ili 01 4593 570 te e-mailom na adresu poslovnica@sczg.hr. Cijeli tekst natječaja možete pronaći na sljedećoj poveznici.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: GETTY IMAGES