LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SC Zagreb

Od 1. lipnja prijave za ljetni smještaj u studentskom domu Stjepan Radić

Prijave traju do 1. srpnja 2023. godine.

Prijave traju do 1. srpnja 2023. godine.

Studentski centar u Zagrebu stavio je obavijest o korištenju ljetnog smještaja u studentskom domu Stjepan Radić. Studeni mogu biti smješteni u domu od 16. srpnja do 31. kolovoza te se moraju prijaviti od 1. lipnja do 1. srpnja 2023. upravi studentskog doma.

Studenti koji trenutno nisu smješteni u domu, za ljetni smještaj se moraju prijaviti u Poslovnicu za smještaj studenata, turizam i sport (Savska 25) također do 1. srpnja. Prijave se primaju i putem maila poslovnica@sczg.hr, a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, OIB te kontakt broj.

Donosimo cijenu za ljetni smještaj u Studentskom domu „Stjepan Radić“Cijena ovogodišnjeg ljentog smještaja u domu iznosit će 150 eura, a studenti koji ne žele ljetni smještaj, ali imaju studentske obaveze iza 15. srpnja mogu zatražiti produženi smještaj po cijeni od 3,35 eura po noći.

Prve procjene ukazuju kako je propucano staklo na Savi?Potvrdu za pravo na produženi smještaj potrebno je dostaviti u Poslovnicu za smještaj studenata, turizam i sport. Na linku su dostupne sve dodatne informacije o ljetnom i produženom smještaju. 
FOTO: S.D. STJEPAN RADIĆ 003, FOTO: ESAVA.INFO