LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni su konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa u 2024. godini

Prijavitelji koji su dobili sufinanciranje moraju podnijeti financijsko i programsko izvješće Studentskom zboru i računovodstvu sastavnice na koju su sredstva doznačena, u roku od 30 dana od datuma završetka programa, koji je naveden u prijavi.

Prijavitelji koji su dobili sufinanciranje moraju podnijeti financijsko i programsko izvješće Studentskom zboru i računovodstvu sastavnice na koju su sredstva doznačena, u roku od 30 dana od datuma završetka programa, koji je naveden u prijavi.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je konačne rezultate Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2024. godinu. Povjerenstvo za provedbu natječaja donijelo je konačni nacrt prijedloga raspodjele financijskih sredstava, temeljem odluke donesene na 5. sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Nakon proteka roka za podnošenje prigovora i odgovora na iste, Predsjedništvo Studentskog zbora je na svojoj 10. sjednici usvojilo konačni prijedlog raspodjele sredstava. Taj prijedlog je potom upućen Skupštini Studentskog zbora na usvajanje, koja ga je potvrdila na svojoj 9. elektroničkoj sjednici. Sada slijedi potvrda Senata Sveučilišta u Zagrebu, planirana za sjednicu 11. lipnja 2024., nakon čega će započeti isplate sredstava.

Svi prijavitelji koji su dobili sredstva primit će potvrdu o odobrenim sredstvima e-mailom. Potvrda će se slati tek nakon suglasnosti Senata Sveučilišta u Zagrebu. Nakon toga, prijavitelji trebaju potvrdu dostaviti računovodstvu fakulteta, kako bi dobili upute o načinu raspolaganja sredstvima.

Agronomija nagrađuje studentske aktivnosti i postignuća, ovo su uvjeti natječajaPrema točkama teksta natječaja, svi prijavitelji koji su ostvarili pravo na sufinanciranje obvezni su istaknuti logotip Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu u svim digitalnim i tiskanim materijalima programa. Logotip se može preuzeti na sljedećoj poveznici. Također, u pisanoj komunikaciji prema javnosti potrebno je navesti da se program realizira uz financijsku podršku Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog


Prijavitelji koji su dobili sufinanciranje moraju podnijeti financijsko i programsko izvješće Studentskom zboru i računovodstvu sastavnice na koju su sredstva doznačena, u roku od 30 dana od datuma završetka programa, koji je naveden u prijavi. Ako izvještaji nisu podneseni, podneseni su nepotpuni ili sa zakašnjenjem, prijavitelju i programu se dodjeljuje 40 negativnih bodova za prijavu na natječaju sljedeće godine. Programsko izvješće prijavitelj programa učitava unutar aplikacije, kao zajednički PDF dokument koji se sastoji od obrasca koji se nalazi na poveznici i popratnih priloga koji su navedeni u obrascu.

Konačni rezultati natječaja mogu se pronaći na sljedećoj poveznici, a za više informacija posjetite službenu stranicu Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Za sva dodatna pitanja vezana uz provedbu programa, prijavitelji se mogu obratiti na e-mail adresu natjecajprojekti@gmail.com.

IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: PEXELS