LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademska godina 2018/2019.

Objavljeni rezultati Erasmus+ natječaja Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeni su rezultati natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ u sljedećoj akademskoj godini za 35 fakulteta zagrebačkog sveučilišta.

Objavljeni su rezultati natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ u sljedećoj akademskoj godini za 35 fakulteta zagrebačkog sveučilišta.

Sveučilište u Zagrebu danas je objavilo rezultate natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ za studijski boravak u idućoj akademskoj godini (2018/2019). Sva fakultetska povjerenstva izradila su rang-liste studenata, a financijska potpora odobrena je na temelju rang-lista fakultetskih povjerenstava. Ove godine prijavio se manji broj studenata, a došlo je do povećanja proračuna za Erasmus+ program, stoga su stipendirani svi studenti koji su odabrani na rang-listama svojih matičnih fakulteta. 

Listu studenata koji iduće godine idu na razmjenu možete pogledati ovdje. Lista je složena po fakultetima, plavom bojom označeni su studenti kojima je odobrena financija potpora te se za njih automatski smatra da prihvaćaju stipendiju i odlazak na razmjenu. Ako student odustane, mjesto dobiva sljedeći na rang-listi. 

Ako želite uložiti žalbu, to morate učiniti u pisanom obliku i poslati preporučenom poštom na adresu svog fakulteta u roku od 8 dana od datuma objave rezultata. No pazite, ako student nije zadovoljio formalne uvjete Natječaja, tj. poslao je nepotpunu prijavu, prijavio pogrešnu stranu instituciju i slično, prijava se automatski odbija bez mogućnosti žalbe.

FOTO: MAJA ČIRJAK / STUDENTSKI.HR