LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni prvi rezultati Erasmus+ natječaja za akademsku godinu 2016/2017.

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je prve rang liste studenata koji su se prijavili na Erasmus+ natječaj za studijski boravak za akademsku godinu 2016/2017. Fakultetska povjerenstva odlučila su tko je odabran, tko rezerva, a čija je prijava odbijena. 

Mjesečna potpora za studente koji odlaze u Bugarsku, Estoniju, Latviju, Litvu, Mađarsku, Maltu, Poljsku, Rumunjsku, Slovačku ili Makedoniju iznosi 360 eura, za one koji odlaze u Belgiju, Češku, Njemačku, Grčku, Španjolsku, Cipar, Luksemburg, Nizozemsku, Portugal, Sloveniju, Island ili Tursku 410 eura, a za one koji idu u Dansku, Irsku, Francusku, Italiju, Austriju, Finsku, Švedsku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Lihtenštajn ili Norvešku 460 eura. 

Studenti s invaliditetom i studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa imaju pravo na dodatnu mjesečnu potporu. Također, oni koji žele odustati od razmjene mogu to učiniti do 10. svibnja za zimski semestar ili do 2. rujna za ljetni semestar. U slučaju odustanja, mjesto se daje sljedećem studentu na rang listi. 

Na poveznici možete vidjeti prve rezultate Erasmus+ natječaja razvrstane po fakultetima. Konačna raspodjela bit će objavljena u svibnju ili lipnju. Za sva pitanja i nejasnoće u vezi s rang listama trebate se obratiti svome fakultetu ili akademiji.

Ovdje se nalaze svi podatci koje trebate znati prije odlaska na Erasmus+ program i za vrijeme njegova trajanja. 

FOTO: MY WEB ROOM BLOG