LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademska godina 2024./2025.

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za studentski smještaj u Zadru, evo dokad možete poslati prigovor

Studenti su upozoreni da, iako se trenutno nalaze „iznad crte”, postoji mogućnost da nakon proteka roka za prigovore, odnosno nakon kreiranja konačnih rezultata, padnu „ispod crte”.

Studenti su upozoreni da, iako se trenutno nalaze „iznad crte”, postoji mogućnost da nakon proteka roka za prigovore, odnosno nakon kreiranja konačnih rezultata, padnu „ispod crte”.

Studentski centar Sveučilišta u Zadru objavio je privremene rezultate natječaja za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2024./2025. Studenti sada imaju mogućnost podnošenja prigovora na privremenu rang-listu.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Rok za podnošenje prigovora je osam dana od dana objave privremenih rezultata, odnosno zadnji dan za slanje prigovora je 14. kolovoza 2024. godine. Prigovori se podnose isključivo pisanim putem, preporučenom poštom, na adresu: Sveučilište u Zadru Studentski centar „Povjerenstvo za rješavanje prigovora” (Natječaj za ostvarenje prava na subvencionirano stanovanje u Studentskom domu), Dr. Franje Tuđmana 24D, 23000 Zadar.

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana


Prigovor se može uložiti isključivo na izračun bodova, a naknadna dokumentacija neće se razmatrati. Rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije. Nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotri sve pristigle prigovore, donijet će odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora, te će se utvrditi konačni rezultati. Raspored studenata po studentskim domovima bit će objavljen nakon objave konačnih rezultata, odnosno konačne rang-liste. Studenti su upozoreni da, iako se trenutno nalaze iznad crte, postoji mogućnost da nakon proteka roka za prigovore, odnosno nakon kreiranja konačnih rezultata, padnu ispod crte.

Zagrebački SC objavio ključne uvjete za smještaj, bez toga nećete moći useliti u domove


Za sve studente koji su sudjelovali u natječaju, preporučuje se da pažljivo prate sve objave i informacije vezane uz proces prigovora i konačne rezultate kako bi bili pravovremeno informirani o svom statusu. Privremena rang-lista dostupna je na sljedećoj poveznici.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZADRU
FOTO: SVEUČILIŠTE U ZADRU, STUDENTSKI DOM