LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj u Splitu

Objavljeni konačni rezultati natječaja za splitske domove; evo kako rezervirati sobu

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima u Splitu imaju tjedan dana da izvrše rezervaciju sobe inače će se smatrati da odustaju od smještaja.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima u Splitu imaju tjedan dana da izvrše rezervaciju sobe inače će se smatrati da odustaju od smještaja.

Studentski centar u Splitu objavio je konačne rezultate natječaja za smještaj u splitskim domovima u idućoj akademskoj godini. Rezultati su dostupni na poveznici

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj trebaju unutar tjedan dana rezervirati sobu preko web-aplikacije, inače će se smatrati da su odustali od doma. Rezervacijski sustav bit će dostupan od 8. 9. 2021. do 15. 9. 2021. na stranici Studentskog centra.

Prioritet pri odabiru sobe imat će oni studenti koji su ostvarili veći broj bodova na temelju uspjeha u svom školovanju sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje. Ostvarenim bodovima sukladno pravilniku dodjeljuje se dodatnih 50 bodova za svaku godinu studija.

Studenti koji žele rezervirati sobu s osobom suprotnog spola trebaju se javiti e-mailom na adresu adriana.hrstic@scst.hr s podacima (ime i prezime, OIB, e-mail) nakon čega će se omogućiti rezervacija sobe s cimerom suprotnog spola. 

Studenti koji su ostvarili pravo na Učenički-Đački dom u Splitu smještaj ne rezerviraju preko aplikacije. Način useljenja i rezervacije bit će naknadno objavljeni na web-stranici Studentskog centra Split i na web-stranici Učeničkog doma u Splitu, javljaju iz Studentskog centra u Splitu. 
FOTO: SVEUČILIŠTE U SPLITU / FACEBOOK