LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Pula

Objavljeni konačni rezultati i upute za smještaj u istarskom studentskom domu

Studentski centar u Puli objavio je konačne rezultate natječaja za smještaj, kao i informacije o datumima i načinu useljenja.

Studentski centar u Puli objavio je konačne rezultate natječaja za smještaj, kao i informacije o datumima i načinu useljenja.

Studentski centar u Puli objavio je konačnu rang-ljestvicu natječaja za smještaj studenata u Studentski dom u Puli u akademskoj godini 2020/2021, a možete je pronaći podijeljenu po broju bodova i po abecedi

Studenti prve godine preddiplomskog studija koji su ostvarili pravo na smještaj u domu mogu useliti od 1. listopada 2020. godine do 5. listopada 2020. godine od 8 do 15 sati, no dužni su upravi doma najaviti na e-mail jtorbarina@scpu.hr najaviti datum i vrijeme planiranog dolaska radi dogovora oko termina useljenja.

Studenti viših godina studija koji su prvi puta ostvarili pravo na studentski dom Pula u novoj akademskoj godini 2020/2021 mogu useliti u studentski dom od 1. listopada 2020. godine do 5. listopada 2020. od 8 do 15 sati. Studenti su se, također, dužni najaviti na ranije navedenu adresu na koju se mogu obratiti i ako imaju potrebu useliti ranije tijekom rujna.

Studenti viših godina studija koji su stanari studentskog doma Pula u akademskoj godini 2019/2020 te su po novom natječaju ponovno ostvarili pravo na studentski dom, mogu useliti tijekom rujna, uz obveznu najavu upravi studentskog doma radi dogovora oko termina useljenja na ranije navedenoj adresi.

Studenti mogu pronaći više informacija na poveznici, zajedno s popisom potrebne dokumentacije.
FOTO: UNSPLASH