LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski dom Osijek

Objavljene privremene rang liste za studentski smještaj u Osijeku, dom dobilo i 350 brucoša

Detalji o useljenju, uključujući termine i potrebnu dokumentaciju, bit će objavljeni zajedno s konačnim rang listama.

Detalji o useljenju, uključujući termine i potrebnu dokumentaciju, bit će objavljeni zajedno s konačnim rang listama.

Studentski centar u Osijeku objavio je privremene rang liste za smještaj u studentske domove za akademsku godinu 2024./2025. Na listama se nalazi 1 316 studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u domovima u Osijeku, uključujući 350 brucoša. Također, 41 student je dobio pravo na smještaj u studentskom domu u Požegi. Natječaj za dom dr. Franjo Tuđman u Požegi bit će otvoren 2. rujna, a prijave će biti omogućene za studente Fakulteta za turizam i ruralni razvoj.

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana


Prigovori na privremene rang liste mogu se slati do 16. kolovoza. Prigovori se podnose Povjerenstvu za rješavanje prigovora isključivo poštom preporučeno, a dodatna dokumentacija poslano u roku za prigovor neće biti uvažena. Konačne rang liste bit će objavljene do 29. kolovoza na oglasnim pločama Studentskog centra u Osijeku i na njihovoj web stranici.

Izašle su privremene rang-liste za studentski smještaj u Vukovaru, poznate su i cijene soba


Detalji o useljenju, uključujući termine i potrebnu dokumentaciju, bit će objavljeni zajedno s konačnim rang listama. Više informacija dostupno je na internet stranicama Studentskog centra u Osijeku. Više informacija pogledajte na ovoj poveznici.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR OSIJEK
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U OSIJEKU