LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademski uspjeh

Objavljena imena dobitnika Rektorovih nagrada Sveučilišta u Rijeci

Devetero studenata dobilo je nagradu rektorice Snježane Prijić Samaržija za svoj doprinos u određenom području.

Devetero studenata dobilo je nagradu rektorice Snježane Prijić Samaržija za svoj doprinos u određenom području.

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija odabrala je ovogodišnje dobitnike i dobitnice Rektorovih nagrada, priopćilo je Sveučilište.

Nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad

Ova nagrada pripala je Toniiju Juriću, Miji Klapan i Anđeli Lukić, diplomiranim studentima integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicina Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Osim njih, nagradu su dobile, Matea Ignatoski, diplomirana studentica diplomskog sveučilišnog studija Računarstvo Tehničkog fakulteta u Rijeci i Dora Rašan, studentica diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u hotelijerstvu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Nagrada Student volonter godine

Maja Mrak, studentica integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicina Medicinskog fakulteta u Rijeci, dobila je nagradu za studenticu volonterku godine.

Nagrada za najbolji studentski projekt

Najbolji projekt imao je Filip Karadžić, student preddiplomskog sveučilišnog studija Ekonomija Ekonomskog fakulteta u Rijeci. 

Nagrada za studentski aktivizam 

U području studentskog aktivizima najbolja je Ivana Kosec, studentica diplomskog sveučilišnog studija Poslovna ekonomija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

Nagrada za sport 

Ana Mioč, studentica diplomskog sveučilišnog studija  Biotehnologija u medicini Sveučilišta u Rijeci – Odjel za biotehnologiju, najbolja je u području sporta.

Odluke su dostupne na poveznici.
FOTO: UNSPLASH