LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Objavljen prvi krug natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse

Ovisno o datumu prijave i dostave prijavne dokumentacije, završetak mobilnosti može biti najkasnije do 30. rujna 2025. godine.

Ovisno o datumu prijave i dostave prijavne dokumentacije, završetak mobilnosti može biti najkasnije do 30. rujna 2025. godine.

Sveučilište u Zagrebu objavljuje prvi krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu namijenjen studentima koji žele započeti mobilnost u periodu od 16. rujna 2024. do 1. kolovoza 2025. godine. Ovisno o datumu prijave i dostave prijavne dokumentacije, završetak mobilnosti može biti najkasnije do 30. rujna 2025. godine.

ECTS koordinator ili nadležni koordinator za međunarodnu suradnju na matičnom fakultetu/akademiji dostavlja prijavnu dokumentaciju elektronički, Središnjem uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu. Bitno je da studenti podnesu svoje prijave na vrijeme, budući da je krajnji rok za dostavu prijavne dokumentacije 18. rujna 2024. godine do kraja radnog dana, ili ranije, ovisno o planiranom datumu početka mobilnosti.

Što upisati, kakav je studentski život i gdje se zaposliti u struci – sve to na ovogodišnjoj Smotri sveučilištaPrijavna dokumentacija neće biti razmatrana ukoliko bude dostavljena izravno od studenata Središnjem uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu. E-mail upite vezane uz natječaj potrebno je slati isključivo koordinatorima zaduženima za taj natječaj na adresu natjecaj.placement@unizg.hr. Upiti poslani drugim djelatnicima Ureda za međunarodnu suradnju neće biti razmatrani niti prosljeđivani.

Na „International Staff Week” u Zagrebu došli su edukatori iz čak 15 zemalja


Studenti koji planiraju početak mobilnosti unutar roka kraćeg od tri mjeseca od datuma dostave dokumentacije trebaju biti svjesni da zbog vremena potrebnog za obradu prijava i objavu rezultata, mogući odabir može dovesti do kratkoročnog potpisivanja Ugovora za Erasmus+ stručnu praksu prije odlaska na mobilnost. Posljedično, postoji mogućnost kašnjenja isplate prve rate stipendije.

Više informacija možete pronaći u tekstu natječaja na sljedećoj stranici

IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: PEXELS